'15 anys connectant drets'
Dissabte 4 de novembre: Jornada sobre Drets Humans i víctimes de tràfic d'éssers humans, a partir de les 10.30h, a la Casa Elizalde (c/València, 302).
Email address *
Nom i Cognom *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Política de Protecció de Dades
Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l'autorització expressa d’Adoratrius SICAR cat. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini'l i informi'ns per aquesta via.
D'acord amb les disposicions de la LOPD (art. 5 i 6), les vostres dades personals i adreça de correu electrònic formen part de la base de dades general d' Adoratrius SICAR, i només es tracten amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats d'interès de l' entitat. Si ho desitja, podrà vostè exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a la següent adreça de correu electrònic a gestio2@adoratrius.cat, indicant en la línia “d'Assumpte” el dret que desitja exercitar.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms