Regio-bijeenkomsten 'ruimte in regels' mbo
Beste mbo-leraren en –instructeurs,

Graag nodigen we je uit om tijdens een bijeenkomst met ons mee te denken. OCW en de Onderwijsinspectie maken namelijk momenteel een brochure ‘Ruimte in regels’, voor docenten in het mbo. Hierin geven we antwoord op vragen die leven in het onderwijsveld over welke regels volgens de wet- en regelgeving gelden en de manier waarop daar toezicht op wordt gehouden. Vaak is er meer ruimte in wet- en regelgeving dan gedacht, bijvoorbeeld voor de invulling van de lessen en voor onderwijsinnovatie. Om dit inzichtelijk te maken is het van belang dat (vaak ingewikkelde) wet- en regelgeving leesbaar in de brochure wordt beschreven.

We hebben al in twee sessies met docenten een eerste set vragen en thema’s opgehaald, om in kaart te brengen waar vragen en onduidelijkheden in de regelgeving zitten Nu willen we graag in vier bijeenkomsten, door het land heen, deze input aanvullen, aanscherpen en de concept-antwoorden toetsen. En daarvoor willen we graag in gesprek met jou, als professional in het mbo!

Dus: heb jij zin om mee te denken over bovenstaande vragen? Meld je dan nu aan! Er zijn bijeenkomsten in Rotterdam, Zwolle, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Vanwege het tijdstip bieden we een eenvoudige maaltijd aan tijdens de bijeenkomsten. Deadline aanmelden: 1 week van te voren.

Woensdag 25 april 2018, 17.00-19.00 uur. -- AANMELDING GESLOTEN
Locatie: Albeda College, Rosestraat 1099, Rotterdam

Donderdag 26 april 2018, 17.00-19.00 uur-- AANMELDING GESLOTEN
Locatie: Deltion College, Mozartlaan 15 , Zwolle

Maandag 7 mei 2018, 17.00-19.00 uur -- AANMELDING GESLOTEN
Locatie: MBO College Zuid (ROC van Amsterdam), Europaboulevard 13, Amsterdam

Dinsdag 8 mei 2018, 17.00-19.00 uur -- AANMELDING GESLOTEN
Locatie: Summa College, Sterrenlaan 4, Eindhoven

Woensdag 16 mei, 17.00-19.00 uur -- AANMELDING GESLOTEN
Locatie: Algemene Onderwijsbond, St Jacobstraat 22, Utrecht.


Middels dit formulier kan je je definitief aanmelden voor deze bijeenkomst. Het is belangrijk om de juiste gegevens in te vullen. Deze bijeenkomsten zijn voor het mbo en zijn enkel bedoeld voor docenten die actief verbonden zijn aan een mbo-instelling. Per bijeenkomst is ruimte voor maximaal 30 aanmeldingen.

Een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvang je de definitieve bevestiging met daarin de laatste informatie. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar Maartje Vedder: m.vedder@minocw.nl.

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service