Formular de înscriere - Mentorat în psihoterapie, editia 2021-2022
Mentorat online în psihoterapie cu Lucian Negoiță. Modulul I: Bazele psihoterapiei

Dedicat studenților din anii II și III, masteranzilor și absolvenților de la facultățile de psihologie, medicină, teologie sau asistență socială || Perioadă desfășurare: 10 noiembrie 2021 – 23 martie 2022 || Timp necesar: 3 ore/săptămână, la fiecare 2 săptămâni, miercurea de la 17.00 la 20.00.

Te rugăm să completezi acest formular de înscriere până pe 9 noiembrie, dar doar după ce afli mai multe detalii despre program și taxa de participare pe luciannegoita.ro, la adresa negoita_lucian2002@yahoo.com sau pe Facebook: https://fb.me/e/KqAfBeX3 

------

Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine. Te invităm să îți dedici 5 minute completării acestui formular. Pe baza lui, vei afla de la noi până pe 10 noiembrie dacă ai fost selectat/ă pentru a participa la Programul de mentorat.

De ce facem acest lucru?

Programul de mentorat este unul de durată și destinat unui număr restrâns de participanți. În următoarele 5 luni, vom face echipă în primul modul al programului pentru ca tu să pornești cu succes pe drumul tău de practician/ă. Va fi un proces continuu de învățare, în care vei trece de la "ce să fac" la "cum să fac". Este important să îți poți lua angajamentul de a exersa tehnicile discutate pe perioada mentoratului, chiar și printr-un voluntariat.

Aflat la cea de a noua ediție, programul lui Lucian este primul de acest gen din România. Format din două module întinse pe un an de zile, mentoratul și-a dovedit eficiența prin formarea de generații întregi de psihoterapeuți de succes.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Email *
Număr de telefon *
Oraș/e de reședință pe perioada mentoratului *
1. De ce e important pentru tine să participi la acest program de mentorat/ ce te motivează? *
2. Ce experiență ai până acum în lucrul cu oamenii (voluntariat/practică/cabinet)? *
3. Ce planuri ai pentru următorul an în ceea ce privește activitatea ta profesională? *
4. Cum ți-ai dori să arate cariera ta? *
Cum ai aflat de programul de mentorat? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy