Recrutările BHM
Vrei să faci parte din echipa BHM? Atunci completează acest formular pentru a aplica la unul dintre posturile disponibile în redacția BHM (redactor, reporter, fotograf, videograf, grafician) sau la departamentul de imagine și fundraising (public relationship, administrator web, marketing manager).
Organizăm workshopuri pentru membrii noștri, dar și pentru corespondenții BHM, ce vor să contribuie la revista noastră. Dacă vei fi admis, te vom adăuga pe unul dintre grupurile noastre de facebook: workshop fotografie/ workshop redactie/ redactie BHM.
De asemenea vei fi înscris automat ca un corespondent BHM și în funcție de prezența și activitatea ta la workshop-urile organizate de noi, vei fi promovat.
Vei primi aprobarea participării tale la workshop-urile noastre prin email/facebook în câteva zile.
Vei fi recompensat de-a lungul timpului pentru activitatea ta și la finalul mandatului tău vei primi o diplomă de voluntariat din partea noastră și a liceului.
Ca sfat îți recomandăm să completezi și câmpurile pentru link-ul către portofoliu, poți folosi google drive sau onedrive pentru documente, nu wetransfer sau alte servicii ce expiră într-un timp limitat.
Nume și prenume : *
Your answer
Pagina/profil de facebook *
Your answer
Adresa de email: *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Sunt elev în: *
Required
Ce clasă ești? *
ex: 12D
Your answer
Postul pentru care vrei să aplici *
Termeni și condiții *
Prin completarea acestui formular vei accepta ca datele cu caracter personal să fie prelucrate de către noi.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms