Anmälan gästartist Allsång på torget, Kungbacka Torg söndag 19 juni (kl 15.00)
Är det du som kommer bli en av gästartisterna på ”Allsång på torget” under Kungsbacka Kulturfestival?

Söndagen den 19 juni kommer hela Kungsbacka torg bubbla av musik och allsång. Det är fjärde gången som Åsa & Ulf Nomark tillsammans med Dan Lindéns orkester drar med publik i alla åldrar i en härlig allsångskonsert.

I år kommer temat för hela kulturfestivalen och därmed också för allsången vara ”Frihet”. En av låtarna som kommer vara med är 90-talshiten ”Freedom! ’90” av George Michael. Vi söker en röst i Kungsbacka som sjunger låten! Och kanske är det du? Skicka in din version av låten senast den 6 juni så kommer en jury välja ut en artist som förutom att sjunga ”Freedom” även erbjuds att göra ett helt eget solonummer!

Vi vet att det kan kännas lite läskigt att skicka in – men du har inget att förlora – så ta steget och skicka in ditt bidrag, vi ser fram emot att höra din röst! Och kanske blir det du som står på den stora scenen på Kungsbacka Torg den 19 juni!

-------------------------------------------------

Så här gör du för att skicka in ditt bidrag

1. Anmäl dig via formuläret nedan.

2. Öva in din version av Freedom ’90 med George Michael. Observera att du måste göra låten i originalversionens tonart och tempo.

3. Du kan kompa dig själv, eller välja att sjunga till en bakgrund (du kommer få bakgrunden via mail efter du anmält dig)

4. Gör en videoinspelning (det går utmärkt att använda mobiltelefonen) när du sjunger låten.

5. Skicka videon till oss (du kommer få mailadress när du anmält dig). Det går också att ladda ner en app till din telefon, tex ”Filemail – File transfer to send large files”. Observera att du inte kan bifoga videon i ett mail direkt eftersom filen kommer vara för stor.

6. Efter den 6 juni träffas juryn som består av representanter från Kungsbacka Kommun, samt Åsa och Ulf Nomark.


(PS. Du måste inte logga in på Google nedan för att skicka in formuläret)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy