Ilmoittautuminen Fiskarin Urheilijat -47:n Kevätkirmaisuun
Voit ilmoittautua tätä verkkolomaketta käyttämällä Fiskarissa Raaseporissa lauantaina 27.4.2019 järjestettävään juoksutapahtuma Kevätkirmaisuun. Täytä ja lähetä lomake viimeistään keskiviikkoiltaan 24.4. klo 24.00 mennessä! Kun lähetät lomakkeen, saat sen jälkeen ilmoittautumisesta automaattisen kuittausviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa tätä viestiä, ota yhteys juoksun järjestäjiin tarkistaaksesi, että ilmoittautumisesi on tullut perille. Lomakkeen lähetettyäsi muista maksaa myös osallistumismaksusi: ennakkoon aikuisilta 12 € ja junioreilta 10 €. Juoksijakortilla 2 €:n alennus. Maksut FU-47:n pankkitilille OP Raaseporiin F140 5549 5240 0074 72 (tulosta kuitti mukaan). Jos haluat ilmoittaa useampia kuin yhden osallistujan, täytä jokaisesta oma, erillinen lomake. Osallistumismaksuja voit maksaa useammaltakin henkilöltä yhdellä pankkisiirrolla, kunhan kerrot viestikentässä, keitä maksu koskee.

Tiedot kerää Kevätkirmaisun järjestelyorganisaatio, joka on vastuussa henkilötietojen käsittelystä ja lainmukaisuudesta. Tiedonkeruun tarkoituksena on juoksutapahtuman järjestäminen. Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tarvittaessa voit tarkastaa antamasi tiedot ottamalla yhteyttä Fiskarin Urheilijat -47:aan sähköpostilla osoitteeseen fiskarin.urheilijat47@gmail.com
Lomakkeen lähettämällä annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn juoksutapahtuman järjestämiseksi sekä nimesi julkaisemiseen ilmoittautuneiden luettelossa ja juoksun tuloksissa. Voit muokata vastauksiasi lähetyksen jälkeen ilmoittautumisen määräaikaan asti.

Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Seura, yritys, kaupunki tai yhteisö
Your answer
Osoite *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Sarja *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service