Belépési nyilatkozat a SZINTÉZIS művészetterápiás klub tagjainak

  This is a required question

  A SZINTÉZIS Művészetterápiás Klub egészséges – a mindennapi életükben megfelelően működő – felnőtt emberek számára nyújt önismereti lehetőséget. Ennek keretében kommunikációs - és egyéb szociális készségek fejlesztése és önismereti információk támogatása a feladata. Tudomásul veszem, hogy a csoportvezetők az általam adott jelzésekre tudnak reagálni, ezért bármely feladat a számomra frusztárciót okoz, azt a tudomásukra hozom. Az adatlapon minden diagnosztizált pszichés betegségemet feltüntetek (feltüntettem). A klub munkája során felmerülő nehézségeimet haladéktalanul – legkésőbb az adott foglalkozás végén – megosztom a csoportvezetővel. Ha a foglalkozás után később kezd zavarni egy helyzet, akkor élek a telefonos vagy e-mailes segítségkérés lehetőségével.

  A klub foglalkozásain elhangzottakat és látottakat csoporttitokként kezelem: Az engem érintő dolgokat és saját érzéseimet szabadon megoszthatom másokkal, társaim által mondottakat vagy az ő reakciójukat titokként kezelem, azt nem mondom el és nem írom le sehol.

  Amennyiben a foglalkozások valamelyikére késve érkezem vagy arról korábban távozom, az ezzeljáró nehézségeket vállalom, a közös munkába csak akkor kapcsolódok be, amikor teljes mértékben tájékozódtam a korábbiakról.

  A munkafolyamatban tisztelem minden csoporttag személyes övezetét. Sem szóban, sem nonverbálisan nem minősítem – nem degradálom – alkotásait, megszólalásait. Amennyiben magamat sértve érzem, azt azonnal a csoportvezető tudomására hozom.

  A kapott eszközöket és anyagokat a kontextusnak megfelelően kezelem, szándékos károkozástól tartózkodom.

  A SZINTÉZIS Művészetterápiás Klub működésével kapcsolatos észrevételeimet a Felismerés Alapítvány felé tudom tolmácsolni, melynek elérhetőségei: info@felismeres.hu, 06-30-966-0439 vagy 06-30 606-1192 telefonszámok.

  This is a required question