Klubovska izmena™ - Nadiža 2021
Po treh letih čakanja se kamniški taborniki vračamo v Nadižo, kjer bo organizirano taborjenje in z njim tradicionalna klubovska izmena. Tako vabimo vas, drage starše naših članov, bivše tabornike in vse prijatelje rodu, da se nam pridružite in (po)doživite taborniški način življenja! Klubovska izmena bo letos potekala 𝐨𝐝 𝟗. 𝐝𝐨 𝟏𝟏. 𝐣𝐮𝐥𝐢𝐣𝐚.

Kljub navdušenem pričakovanju, se bomo morali držati določenih 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥 𝐢𝐧 𝐨𝐦𝐞𝐣𝐢𝐭𝐞𝐯 zaradi že dobro poznanega virusa COVID-19 (koronavirusa), seveda pa bomo prirejali že utečene in priljubljene aktivnosti kot so večeri s kitaro ob tabornem ognju, tematska orientacija in nogometna tekma. Kot preventivni ukrep moramo letos zabeležiti 𝐩𝐨𝐥𝐧𝐨 𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐢𝐦𝐞𝐤 𝐯𝐬𝐚𝐤𝐞𝐠𝐚 𝐮𝐝𝐞𝐥𝐞ž𝐞𝐧𝐜𝐚 (tudi otrok) ter 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐬𝐤𝐞 š𝐭𝐞𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐨𝐳𝐧𝐢𝐡 𝐬𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐞𝐯, s katerimi se boste pripeljali na taborni prostor.

Zaradi suma, da bo druženje na tovrstnih dogodkih v izbranem terminu ponovno številčno omejeno, smo letos primorani izvesti prijave po sistemu "𝐤𝐝𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐞𝐣 𝐩𝐫𝐢𝐝𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐣 𝐳𝐞𝐥𝐣𝐞". Šalo na stran, v kolikor bo prijav na klubovsko izmeno več kot bo dovoljenih udeležencev, bodo 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐭𝐢𝐬𝐭𝐢, 𝐤𝐢 𝐬𝐨 𝐬𝐞 𝐡𝐢𝐭𝐫𝐞𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢 (npr. prvih 50 prijav). Seveda pa se vse ostale prijave vključijo v čakalno vrsto za primer, če se odprejo prosta mesta zaradi odpovedi.

𝐂𝐞𝐧𝐚 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐨𝐯𝐬𝐤𝐞 𝐢𝐳𝐦𝐞𝐧𝐞 je 25€/noč za odraslo osebo (50€ za cel vikend) in 10€/noč za otroke. V primeru da vaš otrok ostane tudi na taborjenju, pa je klubovska izmena zanj 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐚. Plačilo izvedete 𝐩𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐨ž𝐧𝐢𝐜𝐢 s spodnjimi podatki:

Prejemnik: RBG Kamnik, Fužine 10, 1240 Kamnik
Namen plačila: Klubovska izmena, ime in priimek udeleženca
Koda plačila: OTHR
IBAN: SI56 0231 2001 4477 065 (NLB d.d.)
Sklic: SI00 090721

Po željah klubovcev preteklih let, smo se odločili, da za tiste ki želijo omogočimo udeležbo že v četrtek, vendar vas opominjamo, da morda na tabornem prostoru ne bodo še postavljeni vsi potrebni objekti in šotori, kar pomeni, da še ne bo organiziranih aktivnosti, vaša morebitna pomoč pri zaključevanju postavljanja pa bo dobrodošla. Cena nočitve iz četrtka na petek je dodatnih 10 €.

Prijava je mogoča 𝐝𝐨 𝟑𝟎. 𝟔. 𝟐𝟎𝟐𝟏 oz. 𝐝𝐨 𝐳𝐚𝐩𝐨𝐥𝐧𝐢𝐭𝐯𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐢𝐡 𝐦𝐞𝐬𝐭. Prijava je 𝐮𝐬𝐩𝐞š𝐧𝐚 𝐥𝐞 𝐯 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐫𝐮, da 𝐧𝐚 𝐯𝐧𝐞𝐬𝐞𝐧𝐢 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐧𝐚𝐬𝐥𝐨𝐯 dobite 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐝𝐢𝐥𝐨 𝐨 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢 (s tem si že rezervirate prostor) in da je 𝐩𝐥𝐚č𝐢𝐥𝐨 𝐢𝐳𝐯𝐞𝐝𝐞𝐧𝐨 𝐝𝐨 𝟑𝟎. 𝟔. 𝟐𝟎𝟐𝟏!

Morebitna vprašanja nam lahko posredujete na info@rbg-kamnik.si ali pa nas pokličete na 041-854-838 (Mark).
Se vidimo! :)
Email *
Ime in priimek (vsaka oseba naj se prijavi individualno - ne uporabljajte obrazca za hkratno prijavo več oseb!) *
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Kraj rojstva *
Domači naslov *
Na klubovski izmeni bom v *
Required
Registerska številka avtomobila, s katerim bom prispel *
Telefonska številka odgovorne osebe *
Dovoljujem, da Rod bistriških gamsov Kamnik uporabi zgornje podatke za organizacijo taborjenja (prijava na upravno enoto in policijo) ter obveščanje. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy