Elävän musiikin hiilijalanjälki Ilmoittautuminen mittaajaksi
Vuonna 2022 mitataan suomalaisen elävän musiikin alan hiilijalanjälki ja tällä lomakkeella voit ilmoittautua hiilijalanjälkimittaajaksi.

Kotimaisen elävän musiikin hiilijalanjälkilaskentaan etsitään nyt mukaan aktiivisia livealan toimijoita, jotka ovat kiinnostuneet selvittämään ympäristökuormansa. Toimijoilta odotetaan valmiutta kerätä tarvittavaa tietoa, mutta työkalut laskentaan saa meiltä: mittaajana saat opastusta laskennan toteuttamiseen, maksuttoman CO2-laskuritaulukon sekä oikeuden käyttää "Laskemme hiilijalanjälkemme" -merkkiä viestinnässä osoituksena osallistumisesta hiilijalanjäljen laskentaan. Tiedonkeruun valmistuttua saat hiilijalanjälkilaskelman ja lausunnon laskennan tuloksista.

Hankkeet ovat Suomen keskeisten elävän musiikin alan järjestöjen yhteishankkeita ja perustuvat vuonna 2020 perustetun Kestävämmän musiikkialan työkalupakki (KEMUT) -verkoston pohjatyöhön. Verkoston jäseniä ovat Finland Festivals ry, LiveFin ry, Music Finland ry, Muusikkojen liitto, Suomen Jazzliitto ry sekä Suomen Sinfoniaorkesterit ry. Hankkeita koordinoi ja hallinnoi Suomen Jazzliitto. Hiilijalanjälkilaskentaan on saatu tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja digitaaliseen alustaan Euroopan Unionilta. Laskennasta sekä alustan teknisestä toteutuksesta vastaa Positive Impact.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Edustamani organisaatio *
Edustamani organisaation / tahon nimi *
Yhteyshenkilön nimi *
Yhteyshenkilön sähköposti *
Yhteyshenkilön puhelinnumero *
Ilmoittaudun mukaan hiilijalanjälkimittaajaksi *
Olemme laskeneet hiilijalanjälkemme aiemmin / meillä on jo laskentaan tarvittavat tiedot
Clear selection
Liityn KEMUT-hankkeiden sähköpostilistalle ja haluan lisätietoa hankkeista
Clear selection
Vapaa sana (lisätietoja, palautetta, terveisiä...)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Positive Impact Finland Oy. Report Abuse