Kallioland / Ilmoittautuminen Uusi sivu -raptyöpajaan
HUOM! Työpaja on tällä hetkellä täynnä! Jonopaikkoja voi tiedustella osoitteesta oili.paaskoski@kalliola.fi.

Kalliola lanseerasi vuosi sitten Uusi sivu -korusarjan ja sen ympärille kampanjan, jossa sekä Kalliolan työntekijät että julkisuuden henkilöt kertoivat, millaisia uusia sivuja he ovat elämässään kääntäneet. Nyt on aika viedä kampanja loppuhuipennukseen. Jatkossa Uusi sivu -koruja voi ostaa www.kalliola.fi -verkkokaupan kautta.

Kalliolandissa pidetäänkin Uusi sivu -raptyöpaja, jota vetää Rauhatäti, suomenkielisen naisten tekemän rapin uranuurtaja ja pitkän linjan pedagogi. Työpajassa valmistetaan oma räppilyriikka, runollisempi spokenword-teksti tai runo, paneudutaan rapin lyhyeen oppimäärään ja treenataan oman äänen käyttöä. Olet tervetullut mukaan myös vain tekstin kirjoittajana.

Työpaja järjestetään perjantaina 20.11.2020 klo 18.30-20 Kalliolan setlementtitalon (Sturenkatu 11) alakerran Naapuruustiloissa. Työpajaan mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautunutta, ja ryhmän mennessä täyteen otamme halukkaita myös jonoon, josta paikan saa peruutuksen sattuessa. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistus ilmoittautumisesta. Työpaja on maksuton. Peruthan ilmoittautumisesi, mikäli olet estynyt tulemasta paikalle.

Työpajatilassa on mahdollista pitää turvavälit. Lisäksi tarjolla on käsidesiä ja kertakäyttöisiä kasvomaskeja kaikille osallistujille. Ethän tule sairaana tai oireisena paikalle.

Kysymysten kohdalla voit ottaa yhteyttä tapahtumaan vastaavaan tuottajaan osoitteessa oili.paaskoski@kalliola.fi

Osallistujien yhteystietoja käytetään vain työpajasta tiedottamiseen.

Muun Kalliolandin ohjelman löydät Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/772322503561744
Ilmoittautuminen *
Ikä: *
Nimi *
Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti): *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy