SKAPA FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER OCH DEMOKRATI
Skriver du poesi? Eller kanske dansar, skapar konst, digital animering, serietecknar eller broderar? Gillar du att uttrycka dig genom någon typ av kreativ metod? Sprid då ditt verk och ditt budskap genom Skriv Agera Reageras digitala galleri! 


Skriv Agera Reagera är ett informationsprojekt som ska bidra till reflektion och frågeställningar kring demokrati och mänskliga rättigheter i Sverige och Europa, men också till att skapa utrymmen för kreativa metoder att framföra budskap.

Vi tror starkt på att konst och aktivism (artivism) kan hjälpa till att medvetandegöra människor, vara med att påverka för solidaritet och positiv förändring i ett samhälle som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati för alla.

Vi utökar vårt digitala galleri med fler exempel på konstnärliga verk för att samla olika typer av budskap och kreativa metoder på ett och samma ställe! Det kan t ex vara foton på din konst, en digital kampanj du har gjort, ett performance som du har filmat, eller en dikt som du läser upp och har filmat/fångat ljudet.

Vi lottar ut biobiljetter bland de som bidrar till vårt galleri :).

Skicka in ditt verk (inte större än 2 GB) genom WeTransfer och skriv in denna mail i fältet för mottagare: kajsa.varsjo@praktisksolidaritet.se 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
För- och efternamn *
Din ålder (i statistiksyfte) *
Din e-post (se till att du stavar rätt) *
Beskriv kortfattat ditt verk. T ex vilken fråga, orättvisa eller tema du vill lyfta med verket.   
*
Ladda upp din fil via denna länk till WeTransfer. Se till att den är i god kvalitet och inte större än 2 GB. 
Om det skulle krångla med uppladdningen kan du istället maila filen direkt till kajsa.varsjo@praktisksolidaritet.se
*
Jag är medveten om att när jag skickat in mitt verk och detta formulär kommer mitt verk komma att bli synligt på sociala medier och projektets hemsida (skrivagerareagera.eu). 
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Praktisk Solidaritet. Report Abuse