Inscripció a les activitats "CONEGUEM LA QUALITAT DEL RIU A PARTIR DEL MOSTREIG DE MACROINVERTEBRATS" i "ELS PEIXOS DEL CONGOST I EL SEU PAPER COM A BIOINDICADORS: DEMOSTRACIÓ DE PESCA ELÈCTRICA"
El proper dissabte 23 de novembre es realitzarà l'activitat "Coneguem la qualitat del riu a partir del mostreig de macroinvertebrats" (https://goo.gl/maps/6KvfLdvkbTT9tnFT9) a càrrec de Pau Fortuño investigador de la línia de macroinvertebrats de L'Observatori de la Tordera i del Besòs.

El proper dissabte 30 de novembre es realitzarà l'activitat "Els peixos del Congost i el seu paper com a bioindicadors: demostració de pesca elèctrica" (https://goo.gl/maps/Q9KCrQE4J2VyKsqk9) a càrrec del Dr. Emili Garcia Berthou i del Dr. Rafael Muñoz investigadors de la línia d'ictiofauna de L'Observatori de la Tordera i del Besòs.

Aquesta activitat forma part del Programa d'Educació Ambiental i Comunicació (PROECA) de L'Observatori de la Tordera i del Besòs, creat a través del conveni de col·laboració entre l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB), el Consorci Besòs Tordera, amb la col·laboració de la Fundació RIVUS.

El PROECA té la principal finalitat de transferir a la societat el coneixement obtingut en l’esfera científica a partir de les diferents línies de seguiment a través dels següents objectius:
• Divulgar els resultats del projecte
• Promoure la participació i l’interès social envers els sistemes fluvials
• Donar a conèixer el patrimoni cultural i natural de les conques de la Tordera i del Besòs

Al llarg d'aquest últim trimestre de l'any 2019 es continuaran realitzant activitats destinades al públic general consistents en xerrades i sortides de camp guiades per l’equip d’investigadors de l’Observatori i coordinades des de l'ICTA-UAB.
Activitat a la que us inscriviu: *
Nom *
Cognoms *
Mail de contacte *
Telèfon de contacte *
Municipi de procedència *
Número d'acompanyants *
Coneixes l'àrea on realitzarem l'activitat? *
Doneu permís per incorporar les vostres dades a la base de dades de L'Observatori? (aquestes dades s'utilitzaran únicament per a la difusió d'activitats i notícies relacionades amb el projecte) *
Observacions i/o comentaris
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy