Formular de participare: conferința regională
Calea spre durabilitatea financiară a organizațiilor societății civile (Chișinău, 15-16 mai 2018)


Durabilitatea financiară este un subiect de bază pentru majoritatea organizațiilor societății civile din Moldova, unde circa 80% din finanțarea organizațiilor societății civile (OSC-uri) vine din surse străine. Noul mecanism de desemnare de procentuală (Legea 2%), granturile ministerelor, donațiile din partea persoanelor fizice, contractarea serviciilor și întreprinderile sociale ar putea servi drept surse alternative și durabile de finanțare pentru OSC-uri, pentru ca acestea să-și poată continua activitatea și serviciile.

Centrul European pentru Drept Necomercial (ECNL) și FHI 360 acționează în vederea îmbunătățirii sectorului civil în Moldova și a promovării instrumentelor alternative de finanțare din 2013 în cadrul Programului ”Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova” (MPSCS), cu susținerea Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). De data aceasta, invităm organizații ale societății civile, experți în finanțarea societății civile și autori de politici din Moldova, Europa și regiune pentru a-și împărtăși experiențele în aplicarea modelelor de finanțare alternativ pentru OSC-uri. Conferința “Calea spre durabilitatea financiară a organizațiilor societății civile” este susținută de USAID și de Uniunea Europeană.

Vă invităm să:
• Învățați: despre diverse modele de finanțare și modul de aplicare ale acestora în practică în alte țări.
• Discutați: implicându-vă în dezbaterile de politici și identificând căi specifice pentru o reformă în Moldova.
• Acționați: descoperind instrumente practice pe care organizația Dvs. le poate aplica în activitatea zilnică și care vă vor ajuta să vă urmăriți mai eficient obiectivele.

Vă vom confirma înregistrarea până la 27 aprilie 2018.

ECNL și FHI 360 / MPSCS

Nume *
Your answer
Adresa electronică (email) *
Your answer
Numărul de telefon *
Your answer
Organizația *
Your answer
Funcția în cadrul organizației *
Your answer
Localitatea *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms