UDTALT - DFUNKs demokratiprojekt
Vil du gerne være med til at nytænke hvordan samfundet skal se ud? Kunne du tænke dig at få værktøjer til, hvordan du kan handle og skabe forandringer i din hverdag? Vil du gerne være en del af et fedt fællesskab af andre unge, der også brænder for at deltage og forandre? Så er DFUNKs nye demokratiprojekt UDTALT måske noget for dig.

I UDTALT bliver du klædt på til at deltage og blive hørt i demokratiet. Du får gennem spændende og kreative workshops i din by lov til at prøve kræfter med dine demokrati-skills og i fællesskab med andre at skabe et fedt projekt, der kan gøre en forskel for din hverdag, by og - hvem ved - måske ligefrem det samfund, du er en del af!

UDTALT starter består af meningsdannerforløbet UDTALER og ungefælleskaberne UDSKABER. Du kan læse meget mere om projektet her: dfunk.dk/udtalt

UDTALT pakker bilen og kommer på Tour de Danmark, hvor vi fortæller meget mere om projektet 👏🚗🎉
Vi besøger:

• Aalborg d. 19. oktober 🐃
• Vejle d. 21. oktober 🌊
• Odense d. 25 oktober 💂‍♀️
• København d. 23. oktober 🧜‍♀️
• Aarhus d. 26. oktober 🌈

Lyder projektet som noget for dig? Vil du gerne høre mere? Så fang os når vi kommer på Tour de Danmark og udfyld spørgeskemaet - så orienterer vi dig, når UDTALT kommer til din by med workshops!
Navn *
Telefonnummer
E-mailadresse *
Hvilken by bor du i? *
Alder
Jeg vil gerne orienteres når UDSKABER starter op i min by *
Required
Jeg vil gerne orienteres når UDTALER starter op *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Drc.dk. Report Abuse