EJHA7
Decemberben 70 éves lesz az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, az EJHA – emberi jogi nevelők hálózata pedig első születésnapját ünnepli. A két jeles eseményt megünneplendő meghirdetjük az EJHA Hetet, a Fogyatékkal élők világnapja (december 3.) és az Emberi jogok világnapja (december 10.) között.

Arra invitálunk minden emberi jogi neveléssel foglalkozó kollégát, hogy csatlakozzon a közös programhoz! Regisztráld a saját eseményed, mutassuk meg milyen sokan, sok helyen és sokszínű módokon hívjuk fel a figyelmet az emberi jogok fontosságára!

A regisztrációt itt tudod megtenni, a határidő november 25.!

Kapcsolattartó adatok
Név: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
EJHA tagság *
Szervezet (opcionális)
Your answer
Program adatok
Program címe: *
Your answer
Időpont: *
Your answer
Helyszín: *
Your answer
Téma (több válasz is jelölhető): *
FONTOS! Akik nő jogi, nemek közötti egyenlőséget, gender kérdéseket érintő eseményt szerveznek, javasoljuk a 16 Akciónaphoz (http://16akcionap.org/) való csatlakozást.
Required
Program fajtája: *
Program típusa: *
Rövid leírás: *
max. 500 karakter
Your answer
Internetes elérhetőség: *
Honlap, facebook, stb.
Your answer
Kép (opcionális)
Ha van a programhoz kapcsolódóan plakát, flyer, logo, stb. amit szeretnél, hogy megjelenjen az EJHA 7 összefoglalójában, kérlek küld el az ejha.halozat@gmail.com-ra!
Adatvédelem
Beleegyezem, hogy adataimat az EJHA 7 végéig (de.10.) az EJHA koordinátora kezelje. (Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át!) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service