12 Scout Jamboree - CID volunteers
Please fill in this form if you want to attend the 12th Scout Jamboree as a CID volunteer.
Thank you :)

What is covered:
-- transportation to and from Skrebatno
-- all the meals
-- sleeping tents (please bring a sleeping bag with you; in case you don't have one, we will try to find some).

Deadline for applying: Wednesday (June 20th), 11:00 h.

*** -------------------------------------------------------------------------------------------- ***

Ju lutemi plotësoni këtë formular nëse dëshironi të merrni pjesë në Jamboree të 12-të Scout si një vullnetarë/e i/e CIDit.
Faleminderit :)

Çfarë do të mbulohet:
- transportimi deri dhe nga Skrebatno
- të gjitha ushqimet e ngrënies
- tendat për fjetje (ju lutemi sillni me ju një thes gjumi, në rast se nuk keni, ne do të përpiqemi të gjejmë disa).

Afati i fundit për aplikim: E mërkurë (20 qërshor), ora 11:00.


*** -------------------------------------------------------------------------------------------- ***

Ве молиме пополнете го формуларот ако сакате да бидете дел од 12та Смотра како волонтер на ЦИД. Благодариме.

Што се' е покриено:
- транспорт до и од Скребатно
- сите оброци
- шатори за спиење (ве молиме понесете вреќи за спиење, во случај ако немате, ние ќе се потрудиме да обезбедиме за вас)

Рок за аплицирање: Среда (20 Јуни), 11:00

Email address *
Име и презиме / Emri dhe mbiemri *
Your answer
Numri i telefonit / Телефонски број *
Your answer
Е-пошта / Emaili *
Your answer
Data e lindjes / Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Дали сте волонтер во ЦИД? Ако одговорот е потврден, во кои активности имате учествувано до сега? / A jeni vullnetarë/e i/e CIDit? Nëse përgjigja juaj është po, në cilat aktivitete keni marrë pjesë deri tani? *
Your answer
Përse dëshironi të merrni pjesë në Jambore-në e 12të / Зошто сакате да учествувате на 12та Смотра? *
Your answer
Дали се согласувате да спиете во шатор со некој друг? / A pajtoheni të fleni në tendë me dikë tjetër? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service