Pleo & FFB inviterer til Gå-hjem-møde - Bliv Pleo Partner: Gør dine kunders bogholderi digitalt og automatisk

Pleo og FFB har indgået samarbejde, derfor vil vi gerne invitere bogholdere og revisorer til gå-hjem-møde onsdag d. 17. januar på vores kontor i København.

Pleo er fremtidens firmakort, der automatiserer processerne omkring virksomhedens udgifter og bogføring. I stedet for at spilde tid på at lede efter kvitteringer og manuelt tastearbejde, samler Pleo alle udgifter ét sted, eliminerer medarbejderudlæg og automatiserer bogføringen. Synes du også, at dette lyder som en drøm?

FFB er en brancheorganisation for freelance bogholdere og regnskabskonsulenter. FFB sikrer at medlemmerne har en høj faglig standard og kræver at alle medlemmer har en professionel rådgiverforsikring, som selvfølgelig i sidste ende kommer slutkunderne til gode. FFB er ligeledes med til at give et netværksforum for alle medlemmerne, som samtidig fungerer som en vidensbank. En aftale mellem Pleo og FFB, er således medvirkende til at vores medlemmer hele tiden har muligheden for at benytte de bedste værktøjer der findes på markedet.

I Pleo finder vi det naturligt at samarbejde med bogholdere og revisorer, da vi sammen kan give kunderne de bedste forudsætninger for at holde styr på deres økonomi.

Kom og hør om mulighederne som Pleo Partner, som bl.a. betyder, at:
- Du kan tilbyde dine kunder en god start med Pleo med fordelagtige priser
- Du udvider dit repertoire med Danmarks bedste digitale og automatiserede firmakortsløsning - til gavn for både medarbejdere, virksomhedsejere og ikke mindst bogholderiet

Til at fortælle om fordelene for bogholderiet, kommer Frederik Sandgrav og deler ud af hans erfaringer med at digitalisere og automatisere store dele af forretningen.

Kom forbi til gå-hjem-møde d. 17. januar, hvor vi vil introducere jer til vores bogholder-univers. Her giver vi en grundig gennemgang af Pleo, samt et komplet overblik over mulighederne du kan få, som Pleo Partner.

Efterfølgende tilbyder vi en Pleo-certificering, som tages via. en række webinarer fra Pleo.

Adresse:
Pleo Technologies (Founders)
Skelbækgade 2-4, 6. Sal
1717 København V

Tidspunkt:
17. januar fra 16-18

Dit navn: *
Your answer
Firmanavn: *
Your answer
Din e-mail: *
Your answer
Dit telefonnummer: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pagobox. Report Abuse - Terms of Service