Inscripció Campus UESC Mini bàsquet gratuït i solidari! Setmana Santa 2019. Atenció, ara només queden places per a nenes (2007 fins 2010)
A la UESC volem que t'enganxis al bàsquet des de ben petit/a. Per aquest motiu organitzem un Campus GRATUÏT i SOLIDARI !!!.

El Campus serà de dilluns 15 d'abril fins dimecres 17 d'abril i serà solidari si decideixes fer-nos una aportació VOLUNTÀRIA. Els beneficis obtinguts de les aportacions voluntàries estaran destinats a CARITAS Sant Cugat, que els destinarà als projectes d'acció social que fan al municipi. Es farà un acte públic d'entrega.

Dijous 18 d'Abril també organitzem un Campus de Tecnificació de tir amb un cost de 20€. Millora la teva tècnica i sigues un/a “shooter” !! Aquells que hagin participat en el campus solidari i hagin fet una aportació voluntària: 15€ (25% de descompte). Més informació del Campus de Tecnificació de Tir i formulari d'inscripció (obligatori) a uesc.cat

Gràcies a l'èxit del campus, en aquests moment la inscripció només està oberta a nenes nascudes entre els anys 2007 i 2010 (3r a 6è de primària) i nens del 2007. Dies 15, 16, 17 d'Abril de 9:00h a 14:00 (servei d'acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h)

Pavelló 3 del Centre de Sant Cugat (Rambla Jaume Sabat S/N) - ZEM CENTRE (és el pavelló gran on es juga els dissabtes la lliga de bàsquet escolar)

Amb aquest campus es pretén transmetre a través del bàsquet, els beneficis de la pràctica d'aquest esport que permet una formació integral del nen/a tant a nivell esportiu com a nivell personal, incidint en els valors i hàbits de la pràctica d'un esport d'equip. Una gran oportunitat per conèixer com treballem a la UESC i per a que tots aquells nens/es nascuts/des entre 2007 i 2010 es puguin apropar al nostre club i millorin les seves habilitats.

Ens ho passarem molt bé! :)

PLACES LIMITADES i REGAL SORPRESA!

Nom i cognoms del nen/a *
Your answer
Data de naixement. *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon de contacte 1 (obligatori) *
Your answer
Telèfon de contacte 2 (opcional)
Your answer
Correu electrònic de contacte 1 (obligatori) *
Your answer
Correu electrònic de contacte 2 (opcional)
Your answer
Centre escolar de procedència *
Your answer
Practica algún esport? *
Required
Sol·licitud del servei d’acollida gratuït *
Required
Observacions mèdiques del nen/a *
Your answer
Drets d'imatge del jugador/a (Autoritzo) *
Noms i cognoms de qui vindrà a buscar el nen/a al finalitzar l'entrenament *
Your answer
Fotocòpia o foto de la targeta sanitària (cal enviar per correu electrònic a info@uesc.cat) *
Requisit nenes benjamins i alevins (nascudes entre els anys 2007 i 2010) *
Vols ser solidari? Fes una trasferència bancària de l'import que consideris al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 amb el concepte: “Nom_cognom_UESC_solidari”. Els beneficis obtinguts de les aportacions voluntàries estaran destinats a CARITAS Sant Cugat, que els destinarà als projectes d'acció social que fan al municipi. Moltes gràcies per la teva col·laboració. Junts construirem un món més just *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service