Διεκδίκησε μία από τις υποτροφίες του Dixan για μία εβδομάδα σεμιναρίων στο Summer Camp του Women On Top
Από τις 18 ως τις 28/6/2019, το Women On Top, με την υποστήριξη του Dixan, σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν μία ολόκληρη εβδομάδα σεμιναρίων επαγγελματικής ανάπτυξης, να γνωριστείς με άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση μ' εσένα και να φορτίσεις τις μπαταρίες της δημιουργικότητάς σου. Αν είσαι και μαμά, θα μπορείς να έχεις και φουλ δημιουργική απασχόληση (με κόστος 5 ευρώ/ημέρα) για το ή τα παιδιά σου τις ώρες που θα μαθαίνουμε μαζί.

Διεκδίκησε μία από τις υποτροφίες που προσφέρει το Dixan για μία από τις δύο εβδομάδες σεμιναρίων του φετινού Summer Camp συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους εισηγητές/ εισηγήτριες του Summer Camp μπορείς να διαβάσεις στο https://womenontop.gr/mentoring-learning/the-learning-hub/summer-camp-2019/.

Σε περιμένουμε!

* Aπό τα σεμινάρια ενδέχεται να προκύψει οπτικοακουστικό υλικό και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αναρτήσεις στα social media ή/και σε άλλες ενημερωτικές πλατφόρμες του Women On Top ή/και των συνδιοργανωτών και χορηγών/υποστηρικτών της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να εμφανίζεσαι στο υλικό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσεις σχετικά πριν από την έναρξη των σεμιναρίων στο info@womenontop.gr.

Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Τηλέφωνο *
Κατά προτίμηση κινητό.
Your answer
Email *
Your answer
Επαγγελματική κατάσταση *
Αντικείμενο απασχόλησης *
Your answer
Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σου από τη συμμετοχή σου στο Summer Camp του Women On Top; Ποια πρόκληση θα ήθελες να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις; *
Your answer
Θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή για:
Μπορείς να επιλέξεις μία από τις δύο εβδομάδες του Summer Camp, ανάλογα με τις θεματικές που σε ενδιαφέρον (μπορείς να δεις αναλυτικά τις θεματικές του φετινού Summer Camp εδώ: https://womenontop.gr/mentoring-learning/the-learning-hub/summer-camp-2019/). Το κόστος δημιουργικής απασχόλησης για κάθε παιδί είναι 5 ευρώ/ημέρα.
1 ενήλικα
1 ενήλικα + 1 παιδί
1 ενήλικα + 2 παιδιά
Όχι
Όλόκληρη την α' εβδομάδα του Summer Camp (5 σεμινάρια, 18-21/6)
Όλόκληρη την β' εβδομάδα του Summer Camp (5 σεμινάρια, 24-28/6)
Ηλικίες παιδιών
Αν δεν πρόκειται να έχεις μαζί σου παιδί, απλώς αγνόησε την ερώτηση.
2-6 ετών
6-12 ετών
1ο
2ο
3ο
Αποδέχομαι ότι το Women On Top μπορεί να διατηρήσει τα στοιχεία μου και να επικοινωνεί μαζί μου για θέματα σχετικά με τον οργανισμό και τις δράσεις του. *
Μπορείς να αποσύρεις την έγκρισή σου ανά πάσα στιγμή, στελνοντας email στο info@womenontop.gr. Μπορείς επίσης να διαβάσεις περισσότερα για την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας στο https://womenontop.gr/privacy-policy-site/.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service