DE GROTE PPB SHOW!!!!
De enige echte PPB Show, vrijdag 20 maart 2020

Zit jij in een E of F team of bij de Welpen? Dat moet je echt op vrijdag 20 maart naar de enige echte PPB show komen. Hij is echt geweldig, het wordt één groot feest in de kantine. Want de PPB Show is niet zomaar een show. Het is de show van het seizoen!!

De PPB Show staat voor Potten, Pannekoeken en Bingo. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur gaan we knutselen met potjes, pannenkoeken eten en we doen ook eens een geweldige bingo. En bij die bingo zijn er geweldige prijzen te winnen. Dus geef je nu met je vriendjes, vriendinnetjes en teamgenoten online op voor deze fantastische middag. Dat kan HIER !!!!

De kosten zijn 3,00 per deelnemer. We zijn op zoek naar een groep moeders, vaders of opa of oma's die mee kunnen helpen door van te voren pannenkoeken te bakken. Als je pannenkoeken bakt en meeneemt, dan doet hoef je voor je kind niet te betalen. Op onze inschrijfsite kan je opgeven of je pannenkoeken wilt bakken. We hopen op jullie hulp! Heb je vragen, dan kan je terecht bij Monique, Peter, Edward,

Dus snel opgeven en we zien jullie de 20e!!

Groetjes van Abje!
Hoe heet je?
Your answer
In welk team speel je?
Your answer
Ik help graag mee met een stapel pannenkoeken!!
Telefoonnummer van je ouders (in geval van nood)?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy