Ilmoittautuminen JVS:n talkootapahtumiin vuonna 2019
JVS kehittää vuoden 2019 aikana seuran talkootoimintaa ja sen järjestelyjä. Seuran toimintasuunnitelman perusteella toimikunnat ovat aikatauluttaneet alustavasti vuoden 2019 talkootapahtumat. Listaa täydennetään ja tarkennetaan suunnittelun edetessä. Tavoitteena on luoda ja ylläpitää yhteisöllistä järjestelmää, jotta jokaisella seuran jäsenellä olisi entistä parempi ja ennakoivampi mahdollisuus osallistua seuran toimintaan.

Talkoot koskevat seuran KAIKKIA jäseniä, mutta erityisesti seuran tukikohtien (Juurikkasaaren ja Kuminan) käyttäjien edellytetään osallistuvan talkoisiin. Seuran hallitus edellyttää, että jokaisen Juurikkasaaren satamassa venettään pitävän varsinaisen jäsenen tulee osallistua vähintään kahteen (2) talkootapahtumaan tai valitun toimikunnan suunnittelutyöhön vuoden 2019 aikana Juurikkasaaren pukkitalkoiden sekä vartiovuorojen lisäksi.

Osallistuminen seuran talkootyöhön sekä toimikuntiin on edellytyksenä seuran talouden sekä palveluiden jatkuvuudelle. JVS:n hallitus seuraa jäsenten osallistumisaktiivisuutta seuran toimintaan.

Valitse alta avautuvasta kyselystä itsellesi sopivat talkootapahtumat (Varsinainen jäsen väh. 2 kpl + pukkitalkoot). Toimikuntien puheenjohtajat ottavat yhteyttä ja tiedottavat henkilökohtaisesti ja/tai seuran www-sivulla, mikäli ajankohta on muuttunut, tai tiettyyn talkootapahtumaan on jo tarpeeksi ilmoittautuneita.

Lähettämällä lomakkeen tiedot, hyväksyt samalla tietojen tallentamisen Jyväskylän Veneseura ry.:n tietosuojaselosteen mukaisesti: http://www.jvs.fi/jvs/saannot/rekisteriseloste-jasenrekisterista/
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.