INSCRIPCIONS
Omple el formulari amb les teves dades i si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres al correu ampaelcarmemanlleu@gmail.com. Aquestes dades s’utilitzaran exclusivament per notificar-vos noves activitats i novetats referents a l'Ampa, i en cap cas s’utilitzaran amb finalitats comercials, ni s’incorporaran a fitxers aliens a l'AMPA.

*Recorda que en el cas dels tallers familiars caldrà fer el pagament (10€ per nen i 15€ en cas de 2 o més germans) el mateix dia de l'activitat. És possible que aquest preu variï segons el tipus de taller, trobaràs el preu exacte a la informació detallada de cada activitat.
PRIMER TALLER FAMILIAR. ELABORACIÓ ARBRE DE NADAL *
Nom i cognoms *
pare,mare o tutor/a legal
Nombre de persones, de la vostra família, que assistiran al taller. *
Email *
Telèfon de contacte *
Estàs interessat en d'altres activitats?
Si us plau,fes-nos arribar els teus suggeriments.
Autorització recollida i publicació d'imatges *
L'AMPA fa difusió de les diferents activitats que du a terme.Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l'article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982,de 5 de maig, sobre el dret de l'honor, a la intimitat personal familiar i a la pròpia imatge, l'AMPA us sol·licita el consentiment per la recollida i tractament de les imatges dels vostres fills en les diferents activitats organitzades i la seva posterior utilització per a la difusió d'activitats de l'AMPA en diferents mitjans: blog,xarxes socials...
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service