Rethink: The digital customer experience - ПРИЈАВУВАЊЕ
Тема: “Rethinking the Future of Digital Customer Experience”
Датум: од 20ти до 22ри Септември
Место: во Инофеит - Центар за трансфер на технологии и иновации (на кампусот на ФЕИТ)

Што е Rethink?
Rethink претставува тридневен настан во форма на креативна работилница каде мултидисциплинарни тимови интезивно работат на пронаоѓање на иновативни и креативни решенија за подобрување на дигиталното корисничко искуство.

Зошто да учествуваш на Rethink?
1. Бидејќи има три награди од по 500 евра за 3те најдобри тимови.
2. Храната и пијалаците за време на настанот се покриени од страна на спонзорите и организаторите
3. Учеството на Rethink е бесплатно
4. Ќе се запознаеш со 50 други креативци како тебе.
5. Ќе стекнеш професионални контакти и можеби ќе добиеш понуда за пракса или вработување

➡️ Можеш да се пријавиш сам или со пријател. Доколку аплицирате двајца, потребно е двајцата да пополните индивидуални апликации, а подолу наведете го името на партнер/ партнерката.

Повеќе информации можеш да дознаеш на www.rethink.mk

⚠️⚠️⚠️ ВНИМАНИЕ: Местата за предизвикот Дона - Rethinking customer engagement through digital channels to increase brand recognition СЕ ПОПОЛНЕТИ. Те охрабруваме да аплицираш на еден од останатите два предизвици.

❓ Доколку имаш дополнителни прашања, слободно контактирај ги Мила (mila.josifovska@solveo.co) или Ивона (ivona@solveo.co)
Име и презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Број за контакт
Your answer
Дата на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Факултет / Организација / Компанија *
Your answer
Насока и година на студии / работна позиција *
Your answer
Зошто сакаш да учествуваш на креативниот маратон? (максимум 150 зборови) *
Your answer
За кој предизвик се пријавуваш? *
Ве молиме да наведете доколку аплицирате со некој друг.
Your answer
Како дозна за Rethink?
Your answer
Со аплицирање за овој настан се согласувам организаторот да ги користи горенаведените податоци за да ме контактира. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service