Hakulomake KOTO Designmarket -liikkeeseen Jyväskylään
KOTO Designmarket on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva 150m2 kivijalkaliike, jolla on myös oma verkkokauppa www.kotodesignmarket.fi.

Keskitymme erityisesti todella hyvään ja mieleenpainuvaan asiakaspalveluun, sekä rakentamaan kestäviä ja pitkäaikaisia kumppanuussuhteita designyrityksiimme. KOTOssa pysyvämmin on mukana muun muassa Uhana Design, Arela Studio, Viaminnet, Nouki, Pihka Collection, Kaiko ja Vimma.

KOTOon mahtuu yhtäaikaisesti 40-70 designyritystä riippuen tuotevalikoimien koosta. Kuratoimme liikkeeseen aina sesonkiin sopivimman kokonaisuuden. Mukana on aina sekä pieniä että isompia tekijöitä - tunnetumpia vetonauloja, ja kiinnostavia uusia tulokkaita.

KOTOsta löytyy myös KOTOKULMA, tuoreista itse jauhetuista pavuista valmistettuja espressopohjaisia kahvijuomia sekä haudutettua teetä tarjoileva lounge. KOTOkulmassa asiakkaat viihtyvät Parolan riippukeinuissa keinuen, samalla kun lapset tutkailevat puuhalaatikon antimia.

KOTO Designmarket hyödyntää palvelumuotoilua toimintansa jatkuvassa kehittämisessä. Palvelumuotoilussa sekä tilaoptimoinnissa teemme yhteistyötä Muotoilutoimisto Nuanin kanssa. http://www.nuan.fi/.

*****

MITEN SAAN TUOTTEENI MYYNTIIN KOTO DESIGNMARKETIIN?

Mukaan KOTOon haet täyttämällä seuraavan sivun kaavakkeen. Voit hakea mukaan yhdeksi tai useammaksi kuukaudeksi tai toistaiseksi voimassa olevalle sopimuspaikalle (1kk molemminpuolisella irtisanomisajalla). Huomioithan, että lomakkeen lähettäminen on sitova hakemus myyntijaksolle.

*****

MITÄ KOTON PALVELUPAKETTI SISÄLTÄÄ?

- Brändillesi yksilöity esillepano kalusteineen
- Ammattimyyjien työ liikkeessämme ja tapahtumissa
- Monikanavainen aktiivinen markkinointi
- Tuotteesi verkkokauppaamme (yli 1kk kestävissä sopimuksissa)
- Verkkotilausten hoito ilman lisäkuluja
- Myynnin raportointi kuukausittain
- Tapahtumamyynti isoissa tapahtumissa keskustassa ja messukeskuksessa

Myyntipaikan esillepanokokonaisuus määräytyy tuotteidesi mukaan. Käytettävissämme on monipuolinen ja yhtenäisen kokonaisuuden muodostava valikoima esillepanokalusteita ja somisteita. Kalusteiden materiaaleina on käytetty pääosin puuta & metallia. Kaikki oman yrityksesi markkinointimateriaali edistää myyntiä, joten toimitathan niitä mahdollisuuksien mukaan tuotteiden kanssa.

*****

PALVELUPAKETTIEN HINNAT:

Veloitamme palvelupaketin kiinteän hinnan lisäksi 20% provision tuotteiden verottomasta myynnistä. Paikoille sopivien tuotteiden esimerkit ovat suuntaa-antavia.

* SOPIVA - 100€ + ALV. /KK

Pieni hyllypaikka esimerkiksi muutaman tuotteen korumerkille. Koko n. 1,0m x 0,4m, ja hyllyvälillä korkeutta n. 0,4m. Tila voi jakaantua myös puoliksi kahdelle hyllylle kerroksittain.

* TASOKAS - 180 € + ALV. /KK

Palvelupakettimme "Tasokas" sopii hyvin pientuotteille, kuten isommalle korumallistolle, asusteille, grafiikalle tai yksittäisille pienhuonekaluille. Tila sopii myös n. 15-20 henkarin rekille. Tilan koko on syv. 0,55m x lev. 0,85m, ja käytössä tuotteiden mukaan koko korkeudeltaan.

* KATTAVA - 340 € + ALV. / KK

"Kattava" on palvelupaketti, johon mahtuu mainiosti vaikkapa vaatteita & asusteita, kodintekstiilejä, kodin käyttötavaraa tai yksittäisiä pienhuonekaluja. Rekkiin mahtuu n. 25-35 henkaria vaatteen massasta riippuen. Tilan koko on syv. 0,55m x lev. 1,7 m, ja käytössä tarvittaessa koko korkeudeltaan.

* MITTAVA - ALK. 600 € + ALV. /KK

"Mittava" on jo laajempi shop-in-shop-paketti, jonka mitoitamme yhdessä juuri sinun brändisi tuotteille sopivaksi! Koko alkaen 1,1m x 1,7m.

*****

TUTUSTU MEIHIN:

www.facebook.com/kotodesignmarket
www.instagram/koto_designmarket
www.kotodesignmarket.fi

info@kotodesignmarket.fi
Sanni Oranen +358 40 749 7671

Ole kuin kotonasi!

*****

HAE MUKAAN KOTO DESIGNMARKETIIN TÄYTTÄMÄLLÄ SEURAAVALTA SIVULTA LÖYTYVÄ LOMAKE:

Täytä ensin alle sähköpostiosoitteesi, saat sinne kopion vastauksistasi!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KokoKoto Oy. Report Abuse - Terms of Service