Ofertă de preț BCP / BRP / DRP - colectare informații pentru realizare ofertă
Informatii utile:

BCP - Business continuity Plan - Planificarea continuității activității pentru asigurarea fluxului permanent
DRP - Disaster Recovery Plan - Planul de redresării a activității în caz de dezastru
BRP - Business Resumption Plan - Planul de reluare a activității în caz de întrerupere
BIA - Business Impact Analysis - Analiza Impactului asupra afacerii

Un plan de reluare a activității (BRP) descrie modul de reluare a afacerii după o întrerupere. Un plan de redresare în caz de dezastru se ocupă de recuperarea activelor tehnologiei informației (IT) după o întrerupere dezastruoasă. Ambele presupun o oprire în operațiile critice și sunt reactive. Recunoscând că anumite servicii sau produse trebuie livrate continuu fără întrerupere, a existat o trecere de la planificarea reluării afacerii la planificarea continuității afacerii.

Un plan de continuitate a activității (BCP) - permite furnizarea continuă a serviciilor sau produselor critice clienților. În loc să se concentreze asupra reluării unei afaceri după ce operațiunile critice au încetat sau s-au redresat după un dezastru, un plan de continuitate a activității se străduiește să asigure că operațiunile critice continuă să fie disponibile.

Continuitatea activității (BC) se referă la menținerea funcțiilor afacerii sau reluarea rapidă a acestora în cazul unei întreruperi majore, cauzată de un incendiu, de inundații sau de un atac rău intenționat al infractorilor cibernetici. Un plan de continuitate a afacerii descrie procedurile și instrucțiunile pe care o organizație trebuie să le urmeze în fața unor astfel de dezastre; acoperă procesele de afaceri, activele, resursele umane, partenerii de afaceri și multe altele.

Analiza impactului asupra afacerii (BIA) este o altă parte a unui plan BC. O BIA identifică impactul unei pierderi bruște a funcțiilor afacerii, de obicei cuantificate într-un cost. O astfel de analiză vă ajută să evaluați dacă ar trebui să externalizați activități non-core în planul BC, care poate veni cu propriile riscuri. BIA vă ajută în mod esențial să examinați procesele întregii organizații și să determinați care sunt cele mai importante.

_____________________________________________________________________________
NOTIFICARE LEGALĂ: ACEST DOCUMENT ESTE PROTEJAT DE DREPTURI DE AUTOR ÎN TEMEIUL LEGII NR.
8/1996 ȘI ORICE COPIERE, DISTRIBUIRE, REPRODUCERE, REPUBLICARE REPREZINTĂ CONTRAVENȚIE.
NE REZERVĂM DREPTUL DE A SOLICITA DESPĂGUBIRI PENTRU PREJUDICIILE CAUZATE.

PREZENTUL MATERIAL ESTE REDACTAT ÎN SCOP INFORMATIV ȘI NU REPREZINTĂ O CONSULTAȚIE JURIDICĂ ÎN SENSUL LEGII 51/1995.

IN CALITATE DE AUTOR, VA ANUNTAM CA NU PERMITEM REPODUCEREA SAU COPIEREA PARTIALA SAU TOTALA A ACESTUI FORMULAR, IAR IN CAZUL IN CARE VOM DESCOPERI ASTFEL DE COPII NE REZERVAM DREPTUL DE A SOLICITA PREJUDICII MATERIALE SI MORALE.
________________________________________________________________________________________________
Procesarea datelor personale ale persoanelor fizice conform Regulamentului UE 679/2016
Prelucrarea datelor solicitate prin prezentul formular se va realiza in baza unui interes legitim, respectiv
realizarea unei oferta de servicii si contactarea dvs pentru prezentarea acesteia si a serviciilor conexe care ar putea deservi domeniul confidentialitatii si protectiei datelor personale, cursuri si toolkituri de implementare, verificare si conformitate.
Datele vor fi depozitate pe serverul de date (Drive, Gmail) al Google Inc. in Statele Unite ale Americii si local, in Romania, pe echipamentele companiei Euro Market Solutions srl. Noi vom pastra datele dvs. maxim 1 an de zile.
Noi va respectam toate drepturile dvs, inclusiv dreptul de a va sterge toate datele la cererea dvs. care poate fi transmisa prin email la adresa euromarketro@gmail.com
__________________________________________________________________________________

Pentru a putea obține oferta noastră de preț vă rugăm să completați formularul de mai jos, iar noi ulterior vă vom pune la dispoziție oferta de servicii personalizată pentru întocmirea planului dorit BCP / BRP / DRP
.

Răspunsul va fi oferit GRATUIT. Din cauza multiplelor solicitări, timpul de răspuns poate fi între 1-3 zile - vă rugam să verificați și folderul de SPAM/BULK/JUNK.

Acord de confidentialitate unilateral
S.C. EURO MARKET SOLUTIONS S.R.L., cu sediul in Iasi, strada Budai nr. 199, oras Podul Iloaiei, jud. Iasi, tel. 0752 404 328, e-mail: euromarketro@gmail.com, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J‐22/531/2013, CUI 3138577, avand contul Nr. RO35 BTRL RONC RT02 0588 5601, deschis la Banca Transilvania Iasi, denumit in continuare semnatar, oferta prezentul acord de confidentialitate in favoarea dvs. luandu-si urmatoarele angajamente:

Art. 1. Nu vom divulga informatiile puse la dispozitie de persoana care completeaza formularul, in calitate de reprezentant al organizatiei vizate, referitoare la urmatoarele aspecte:
a. Datele de identificare ale companiei,
b. Datele de identificare si personale care sunt puse la dispozitie: angajati, clienti, furnizori, etc
c. Datele privind modul de desfasurare al activitatii
d. Informatii privind sistemul de supraveghere, sistemul informatic, sistemul de acces, etc
e. Orice ale informatii puse la dispozitie pentru a realiza Solutia financiara si derularea serviciilor contractate.
Art. 2. Vom pastra in siguranta si vom depune toate diligentele spre a nu fi facute publice informatiile inaintate de persoana ce reprezinta organizatia vizata
Art. 3. Prezentul angajament de confidentialitate poarta si asupra mijloacelor materiale vizuale, auditive sau informatice de care a luat cunostinta semnatarul acestui acord de confidentialitate.
Art. 4. Semnatarul va putea prezenta informatiile confidentiale angajatilor sai mentionati mai sus, doar pentru realizarea solutiei financiare a serviciilor sale si pentru derularea serviciilor contractate de organizatia vizata
Art. 5. Acest acord are o valabilitate de 12 luni.


IMPORTANT: Având în vedere numărul foarte mare de solicitări, ne rezervăm dreptul de a raspunde doar la solicitările care au indicată adresa de email oficială a companiei, astfel

PUTEM EXCLUDE SOLICITĂRILE PROVENITE DE PE ADRESELE serverelor de Gmail și Yahoo.

Email address *
Tipul de ofertă vizat *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy