Prijava mentoric v projekt Kolegice
Spoštovana mentorica,
vabimo vas v projekt Kolegice.

Mlade ženske danes zelo težko dobijo zaposlitev, vabimo vas, da jim pri tem pomagate!

Eden izmed razlogov, da mlade posameznice težko najdejo zaposlitev je tudi ta, da ne poznajo dovolj sektorja v katerem bi rade delale in ne vedo, kaj vse je za opravljanje določene pozicije potrebno znati.

Vaše mentorstvo bo mladim posameznicam omogočilo enkratno priložnost »vpogleda« v določen poklic, prav tako pa tudi širitev ustrezne socialne mreže in možnosti pridobivanja konkretnega in ustreznega znanja za zaposlitev na željenem področju. Morebitno sodelovanje od vas ne bi terjalo veliko časa (od ene do nekaj ur mesečno), mladim posameznicam pa bi pomenilo enkratno priložnost za ustrezno gradnjo kariere.

Če se odločite za mentorstvo bo vaša vloga:
- Mesečno srečevanje z izbrano mlado žensko, ki vsakič traja približno eno uro – za termin se dogovorita sami, srečujeta pa se predvidoma eno leto, razen v času dopustov in počitnic;
- Na teh srečanjih svetujete mladi iskalki zaposlitve, kako zgarditi lastno kariero;
- Podpis dogovora o sodelovanju z organizatorjem v katerem je opredeljono, da sodelujete v projektu kolegice in se zavezujete, da boste v njem sodelovali z izbrano osebo eno leto.

Po dogovoru pa tudi:
- Udeležba na srečanjih skupine mladih iskalk zaposlitve – kot strokovna gostja;
- Druge oblike sodelovanja.

Projekt smo pričeli tako, da smo do konca decembra zbrali skupino 15 motiviranih deklet, ki so s pomočjo Zavoda Nefiks razvile svoj karierni plan, sedaj pa smo v fazi pridobivanja ustreznih mentoric, zato se obračamo na vas. Srečevanje z mladimi iskalkami zaposlitve se bo pričelo predvidoma v mesecu februarju 2013, trajalo pa bo predvidoma do decembra 2013, razen, če se bosta »kolegici« sami dogovorili drugače.

»Kolegici« se bosta »našli« na podlagi želja mladih iskalk prve zaposlitve, pa tudi na podlagi vaših pričakovanj. Potrudili se bomo poiskati kolegici, ki bosta lahko optimalno sodelovali, razgovori pa bodo potekali individualno.

Vabimo vas, da se prijavite v bazo potencialnih mentoric, mlade posameznice pa vas bodo glede na opis kontaktirale.

Ime in priimek
Your answer
Zaposlitev & delovno mesto, ki ga opravljate (pozicija in organizacija)
Your answer
Kontaktni podatki: telefon
Your answer
Kontaktni podatki: elektronski naslov
Your answer
Od osebe, ki sem ji pripravljena biti mentorica, pričakujem
Your answer
Vaši predlogi, komentarji
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service