SCOPE: Mapiranje organizacija civilnoga društva
Drage kolegice i kolege,

upitnik pred Vama dio je projekta “Znanost spaja ljude” financiranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“, područja ”STEM kao pokretač društva“.

Cilj projekta jest stvoriti umreženo djelovanje svih relevantnih dionika u svrhu stvaranja poticajnog okruženja za razvoj i unapređenje STEM područja u smislu jačanja kapaciteta i suradnje organizacija civilnog društva te zajedničkog djelovanja svih dionika u oblikovanju javnih politika u području STEM-a. Mrežu će činiti predstavnici svih sektora, dok je ovaj upitnik prvi korak ka mapiranju organizacija civilnoga društva koje će se uključiti u mrežu, kao i organizacija koje se ne bave STEM-om kao okosnicom djelovanja, ali vide prostor za suradnju s organizacijama čije je djelovanje usmjereno na STEM.

Više o projektu možete saznati na ovoj poveznici: https://www.fablab.hr/projekti/znanost-spaja-ljude/

Mi, članovi projektnog konzorcija, čvrsto vjerujemo da je STEM neodvojiv od društva, prirode i života te da možemo stvoriti STEM mrežu, ali i otvoriti put sinergiji djelovanja mreže i organizacija koje STEM mogu koristiti kao alat za svoje područje rada.

Pozivamo Vas, stoga, da odgovorite na kratki upitnik te doprinesete pokretanju suradnje između organizacija koje se bave STEM-om te uspostavi tematske mreže u STEM području.

Podaci prikupljeni ovim upitnikom koristit će se, uz pristanak, za izradu adresara organizacija civilnog društva koje se bave  STEM područjem u cilju uspostave mreže te suradnje s drugim dionicima.
Podaci dostavljeni putem ovog upitnika skupljaju se poštivajući sve odredbe GDPR-a, a informacije se neće davati trećim osobama i koristit će se isključivo u gore navedenu svrhu.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naziv organizacije: *
Ime i prezime osobe koja ispunjava upitnik: *
Funkcija u udruzi: *
Internetska stranica udruge: *
Sjedište udruge (grad/mjesto): *
Županija sjedišta: *
Koje je primarno područje djelovanja Vaše organizacije, sukladno Statutu organizacije? *
Moguće je odabrati jedan odgovor.
Odaberite ostale aktivnosti kojima se Vaša organizacija bavi: *
Moguće je odabrati više odgovora.
Required
Jeste li se u svojim aktivnostima doticali tema prirodoslovlja, tehnologije, inženjerstva i matematike? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FabLab. Report Abuse