Ehdotuksia päävirkailijapaneelin 2019 kysymyksiksi
Päävirkailijapaneeli järjestetään Hämäläis-Osakunnan kolmannessa kerroksessa 11.11.2019 klo 17-18, ja tällä lomakkeella voit ehdottaa kysymyksiä ehdokkaille!

Osakunnan kokouksessa 13.11. klo 17 alkaen valitaan toiminnanohjaaja, sihteeri ja taloudenhoitaja (nk. päävirkailijat) vuodelle 2020. Päävirkailijat johtavat osakunnan päivittäistä toimintaa ja omalta osalta ovat suuressa osassa siinä, miltä osakunta näyttää vuonna 2020. Tämän vuoksi heihin on mahdollista tutustua ennen osakunnan kokousta päävirkailijapaneelissa, jossa osakuntalaisten on mahdollista kysyä ehdokkailta tärkeiksi kokemiaan kysymyksiä.

Tällä lomakkeella voit ehdottaa kysymyksiä tilaisuuteen! Huomioithan, että kysymysten tulee olla hyvän maun mukaisia ja mielellään sellaisia, että ne voidaan kysyä kaikilta ehdokkailta (ei esimerkiksi "olet parisuhteessa henkilön X kanssa. Miten diilaat tämän kanssa toiminnanohjaajana?"). Kysymykset ennakkokarsitaan, ja niistä saatetaan ottaa vain osia lopullisiin kysymyksiin.

Tilaisuutta puheenjohtaa ja kysymykset kysyy kuraattori. Tervetuloa seuraamaan keskustelua!
Kenelle kysymys on osoitettu *
Itse kysymys *
Pohdi erityisesti sitä, että mitä kysymykseen vastaaminen tuo lisää paneeliin. Mittaako se johtamistaitoja? Ajanhallintaa? Kykyä nauraa omille virheilleen? Muista olla rakentava kysyjä!
Kysymyksen konteksti tai taustoittaminen
Jos kysymyksestäsi tulee liian pitkä tai vaatii muuten kontekstia, voit tähän taustoittaa kysymystä kysyjää varten.
Kysyjän nimi ja mahdolliset terkut
Vapaaehtoinen: voin tarvittaessa kertoa nimiterkut kysymyksen ohella. Voit halutessasi kirjoittaa nimesi tai virkasi tai jotain muuta hassunhauskaa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy