Gedeeltelijke heropstart kleuters + lager
Hoi dansers & ouders

Hopelijk gaat alles goed met jullie en uw familie in deze uitzonderlijke tijden..

Hier in The Move gaat alles goed, ondanks dat het in onze danszalen wel heel erg stil is. We proberen de 'fire' alvast erin te houden op de parking van The Move.
Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien op onze facebookpagina van The Move, zijn we deze week volop gestart met groepslessen.
We hebben kunnen concluderen dat de maatregelen door klanten goed worden opgevolgd, en dit sterkt dan ook onze beslissing om de danslessen een gedeelte terug op te starten.

We hebben natuurlijk een keuze moeten maken naar bezetting toe. Want we hebben maar 1 parking die voldoet om alles te kunnen organiseren. (Dit naast ons aanbod van de groepslessen die een grote bezetting innemen.)
Ook zijn er dansstijlen die op een parking sowieso niet kunnen doorgaan wegens geen parketvloer. (zoals bvb ballet, breakdance)

Omdat vele kinderen al een eindje thuis zitten en snakken naar wat sociaal contact hebben we dan ook beslist om kleuters en lager onderwijs, gedeeltelijk terug te laten heropstarten.
Dit vanaf volgende week (dinsdag 26 mei).
Er zullen 4 lessen (dus 4 weken na elkaar) worden aangeboden als soort 'tegemoetkoming in deze Coronatijden. Nadien is voor deze dansers het dansseizoen dan afgesloten.

Alle dansleden waarvan hun dansles terug opstart moeten zich hieronder gaan aanmelden. Zo weten we wie wel en niet in de georganiseerde dansles aanwezig zal zijn.
Zo kunnen we ook maatregelen treffen waar nodig naar social distancing toe. Graag vragen wij ook om uw kindje snel af te zetten op de achterste parking, en nadien het domein te verlaten. Wanneer de les gedaan is dan pas terug uw kindje ophalen. Er is een ruime wachtzone voor de wachtende dansers, tot zij aan de beurt zijn.
Samenscholing van kijkende ouders kan niet, graag die maatregelen aub respecteren! Veel dank!

Deze gedeeltelijke heropstart is voor de groepen:
- kleuters/kids (groep vd woensdag) - juf Josephine
- kleuters (groep vd woensdag) - juf Sita
- kleuters (groep vd zaterdag) - juf Olivia
- lager onderwijs van juf Valentine
- lager onderwijs van juf Juliette
- lager onderwijs van juf Sofie
- lager onderwijs van juf Louise

Gaan wisselen van groepen is natuurlijk niet de bedoeling. Je zoek uw dansgroep waarin je zat en bekijkt in het 'Corona-uurrooster' wanneer uw inhaalles is. Hopelijk kunnen jullie zich schikken naar de vooropgestelde inhaallessen. Deze 'tegemoetkoming' vraagt enige organisatie, in combinatie met ons aanbod groepslessen 's avonds. Bedankt alvast om samen op een positieve manier deze uitzonderlijke situatie aan te pakken.

We vragen aan alle dansers om sportschoenen (ondergrond parking) en dansuniform, aan te hebben
om naar de dansles te komen.

Bij regenweer gaat de les niet door. Via mail zal iedereen daarvan op de hoogte gebracht worden op de middag van de dansdag. Bij wat kouder weer, gaan we sowieso de les laten doorgaan. Met een extra sweater moet dit lukken. :)

Alvast bedankt hiervoor.ZOMERVAKANTIE

Heropstart zomervakantie in clusters van telkens 2 uren/les. Elke danser komt dan 2 x terug voor een dansles van 2 uren. Zo hebben deze dansers ook de 4 uren inhaallessen.
Dit geldt voor alle groepen van:
- breakdance lager onderwijs
- ballet lager onderwijs
- alle groepen middelbaar
- alle groepen volwassenen

De regeling hiervoor zal wat later nog worden afgesproken. (wie wanneer kan komen, enz..)

In bijlage kan je alvast een snel overzicht terugvinden van de heropstart.

Ook voor de instappers die zich hebben ingeschreven (na krokus) en betaald, kunnen aansluiten in hun oorspronkelijke dansgroep.
Instappers die nu niet kunnen heropstarten, zullen dus later in de zomervakantie kunnen aansluiten in de danslessen. Meer info volgt nog via mail voor deze instapdansers.

Ik begrijp heel goed dat het middelbaar/volw ook staan te popelen om terug te starten. Maar onze parking is elke dag bezet, vanaf 16h30 tot 21.30. Dus extra lessen erbij nemen kan nu even niet meer. Bekijk ook even www.themove.be en bekijk daar op het groene linkje het aanbod voor de groepslessen.

Wanneer we terug binnen lessen mogen geven in juni, kunnen we uiteraard terug een herziening doen en evt gaan opstarten na de examentijden. Maar dit is weer wat toekomst die nog onduidelijk is. De Veiligheidsraad moet daarover nog gaan beslissen. Wij wachten verder dus even af.

Wat betreft de sportkampen, deze gaan door! Inschrijven kan nog via www.culturedance.be.

Alvast bedankt ook aan alle dansers die zich hebben ingeschreven (via www.culturedance.be) voor het nieuwe dansseizoen. Er volgt snel hierover ook meer nieuws via mail.

Wie nog iets van vragen heeft, laat zeker iets weten.
Ik probeer zoveel mogelijk oplossingen te zoeken en te regelen. Het is allemaal niet zo evident, maar we doen alvast ons uiterste best.
Hou jullie allen goed, en ik sta altijd klaar voor vragen of dergelijke meer.

Deze situatie is dan ook ongezien.
Helemaal niets meer organiseren was voor ons geen optie, en proberen we toch deze compensatie aan te bieden.
Ik hoop van harte dat jullie ergens tevreden zijn met deze organisatie tijdens extreme tijden van overmacht. Ook voor ons als organisatie is dit geen pretje.

Wel kijken we heel erg uit naar alle dansers om jullie toch even terug te mogen verwelkomen!

Vele groetjes
Inneke & team Culture Dance

Email address *
Naam + voornaam danser *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoon *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Ja, ik volg 4x mijn inhaalles op dinsdag
Ja, ik volg 4x mijn inhaalles op woensdag
Ja, ik volg 4x mijn inhaalles op donderdag
Ja, ik volg 4x mijn inhaalles op vrijdag
Ja, ik volg 4x mijn inhaalles op zaterdag
Ik heb nog een vraag/ aanmerking/ opmerking/ vreugdekreet ... :D
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy