Inschrijvingsformulier Platform Dramaturgie #6
Heb je de behoefte collega-dramaturgen eens te horen over hun praktijk, maar komt dat gesprek er nooit van? Voel je de nood het te hebben over vragen, knopen en ideeën? Ben je nieuwsgierig naar de staat van dramaturgie vandaag de dag? Of ben je gewoon benieuwd naar wie zich in Vlaanderen en Nederland nog allemaal uitgeeft voor dramaturge? Wees welkom op Platform Dramaturgie #6.

In 2018 ontstond op Festival Cement (Den Bosch, NL) het Platform Dramaturgie, vanuit de behoefte dichter op de eigen, dramaturgische praktijken te staan. Het Platform komt twee keer per jaar samen, afwisselend in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen zijn we aanbeland bij de zesde bijeenkomst. Ditmaal ontfermen we ons over ‘COLLECTIEVE DRAMATURGIE'.

Collectiviteit is in opmars - letterlijk en figuurlijk. Wie vormen samen het collectief? En wat kenmerkt de praktijk van de dramaturge in tijden van collectiviteit? We nodigen verschillende dramaturgen uit om hun praktijk met ons te delen en gaan gezamenlijk in gesprek over non-hiërarchische samenwerkingen, besparingen en pop-in dramaturgie, dramaturgie en auteurschap, stadsdramaturgie, en nog veel meer.

PRAKTISCH
Dinsdag 10 september
14 u - 17 u
Foyer Theaterzaal (Festivalcentrum Vooruit)
GRATIS, mits reservatie

Naam *
Your answer
Voornaam
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Organisatie
Your answer
Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten op Het TheaterFestival?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Theaterfestival. Report Abuse - Terms of Service