Meedoen aan de Keti Koti Tafel
Graag nodigen wij u hierbij van harte uit voor een Keti Koti (verbreek de ketens) dialoogtafel, als onderdeel van de nationale herdenking van de afschaffing van de Nederlandse slavernij die op 1 juli 1863 is afgeschaft.
Wat is de Keti Koti tafel?
De Keti Koti (Dialoog) Tafel is een nieuwe traditie waarbij middels het uitwisselen van persoonlijke ervaringen stil gestaan wordt bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernij verleden met witte en zwarte Nederlanders en alle kleuren daar tussen in. Tijdens de dialoog gebruiken we een gezamenlijke maaltijd die ons herinnert aan het slavernijverleden waarbij aan het begin en aan het eind, passende rituelen worden uitgevoerd. Tussen de gesprekken door zingt een koor de treur- en bevrijdingsliederen die gezongen werden ten tijden van de slavernij.
Onze Missie
De algemene doelstelling van de Keti Koti dialoog tafel is het vergroten van het bewustzijn van de innerlijke en sociale conflicten en blinde vlekken die voortkomen uit de complexe historische en sociale achtergronden van het Nederlandse slavernij en koloniale verleden en het verkrijgen van nieuwe inzichten die leiden tot een samenleving vrij van discriminatie en racisme.
Waar en Wanneer
Maandag 1 juli 2019
18.30 uur tot 21.00 uur
ZB | Planbureau en bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
4331 JE in Middelburg

Inloop is vanaf 18.00 uur
Aanmelden
Aanmelden voor de Keti Koti tafel kan door het formulier op de volgende pagina in te vullen. We zien er naar uit u te ontvangen aan de eerste Keti Koti tafel in Middelburg.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service