Del-Ålesundfhs-aksjon 2017-18
Del Ålesund folkehøgskole med flere! Vi trenger ambassadører som informerer om at vi finnes. Målgruppe er venner og familie - og det er lov å tenke vidt. Det er ikke godt å si når deling gjennom sosiale media plutselig gir en ide om et folkehøgskoleår til noen. Gjeldende ordning: Vi trekker en PREMIE PÅ KR 3000 FOR HVERT 20. LODD:) :) Ordningen kan justeres etter hver trekning, men et godkjent lodd vil alltid få bli med i en trekning.

Aksjonen går kontinuerlig. Foran hvert nytt inntak justerer vi hva som gir lodd etter nye trender og idéer. Hvert innsendte skjema som blir godkjent, gir ett lodd. I år kan du få lodd på åtte måter - se nedenfor.

Email address *
Regler og loddkategorier
1 - REKRUTTERT ELEV
Hvis du vet at du har rekruttert en elev som har betalt innmeldingspenger for høsten 2018 kan du skrive inn navnet hennes/hans i kategorien Rekruttert elev. En elev gir ett lodd.

2 - LIKE ALESUNDFHS PÅ FACEBOOK
Vi ønsker at flere liker Ålesund folkehøgskole sin offisielle side på facebook. Hvis du får ti av dine fb-venner til å like http://www.facebook.com/alesundfhs så skriv inn navnet på hver av de ti og du har ett lodd. Ved trekning tar vi stikkprøve for å finne ut om de fortsatt liker siden.

3 - SENDE UT SKOLEPLANER
Send ut neste års skoleplan som postkort til venner. Du kan skrive hilsen i skolekatalogen og du må fylle inn ditt navn i følgebrevet. Hent følgebrev, kataloger og konvolutter utenfor kontoret, skriv navn og adresse på de du sender til på konvolutten, skriv navn og adresse på liste som du leverer sammen med konvoluttene på kontoret, så må du skrive navn på de du sender til i dette googleskjemaet for å registrere loddet. Vi betaler portoen og sender ut. Fire utsendte skoleplaner gir et lodd. Vi satser på at Old-school brevpost skal bli hot igjen.

4 - STÅ PÅ STAND
Bruk en dag nær ei frihelg/vinterferie til å markedsføre Ålesund folkehøgskole på din videregående skole eller ved arrangement/stevne. Du kan gjøre avtale om en kort skoleinfo i en klasse eller stå på stand i kantine i matpausen. Dette må bekreftes av noen på den videregående skolen du har besøkt. Du kan skrive inn 2 lodd pr skolebesøk eller dag på stand (skriv alle detaljer i første "lodd" i skjemaet). Du må avtale dette med oss i god tid og det kan være vi kan dekke reiseutgifter i noen tilfeller dersom du søker om dette på forhånd.

5 - DEL STATUS TIL DIN FB-VEGG
Del status og andre innlegg fra Ålesund fhs sin offisielle facebookside på din egen fb-vegg. Når du har delt 10 "historier" fra alesundfhs-sida på facebook til din egen profil kan du få ett lodd. Denne statusdelingen må skje over minst 7 dager (det kan jo bli for mye Ålesund fhs på en gang for enkelte). Innleggene du deler må ha personverninnstilling public slik at vi kan se at du har gjort det. Innsjekking på Ålesund folkehøgskole, gi en vurdering og skrive kommentarer som tagger Ålesund folkehøgskole gjelder som innlegg.

6 - INSTAGRAMBILDER
Legg ut instagrambilder tagget med minimum #alesundfhs og #fhsliv (etter skoleåret heng på #fhssavn også). Bruk gjerne andre tagger i tillegg (#enreiseforlivet, #nrkmogr, #smpno, #yrbilder #fhsjul, #tv2bilder og flere). 6 bilder gir ett lodd. Skriv inn dato du la dem ut eller lim inn lenken til bildet). De seks bildene må legges ut over minst 7 dager. Du må ha public profil på Instagram skal bildene gi lodd her. Spesielt gode bilder som blir delt av andre, kan i tillegg gi lodd under kvalitet.

7- VIDEO
Lag video og publiser på enten Youtube, Instagram eller Facebook. 1 god videoer gir ett lodd. Vi forbeholder oss retten til å avvise lodd dersom videoene ikke forteller noe relevant. Videoer kan være av varierende lengde. Gode korte snutter på instagram er vel så vanskelige å lage som lengre Youtubeglimt. Videoene som skal gi lodd må ikke være lenger enn 3 minutt og må ha musikk som ikke har rettighetsproblemer på nett.

8- KVALITET
Skolen kan gi ekstralodd for arbeid og innlegg i kategoriene 1.-7. av spesielt høy kvalitet. Dette kan være ekstraordinær flittig utsendelse av skoleplaner, gode instagrambilder som blir repostet av andre, facebookinnlegg som mange har sett/likt/delt, videoer, bilder, blogginnlegg og alt annet som deler Ålesund folkehøgskole med resten av verden. Det kan maksimalt gis 5 lodd pr person pr skoleår pr person i denne kategorien. Vanlig tildeling bør ikke være mer enn 2 lodd pr sak. Vet dere om noen som fortjener kvalitets-lodd kan dere nominere dem i dette valget. Du skriver inn dine egne kontaktdetaljer på første sida her og så navnet på den du nominerer på neste side. Du kan også søke om lodd på egne vegne. Noen eksempel: Reposting av instagram på borgfhs = 1 lodd, reposting av folkehogskolene/andre større aktører - 2 lodd.

Det er mulig å skaffe seg så mange lodd du ønsker på alle disse åtte måtene.

Har du andre ideer til hva som kan gi lodd, så kom med dem i kommentar-feltet.

Ditt navn *
Your answer
Mobil nr
Your answer
Kommentarfelt
Your answer
Loddkategori *
Registrering av lodd
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms