Akicon 2019: cosplay-pukukisat
English speakers, please contact the person in charge of the cosplay costume competitions for more information at akicon.cosplay@gmail.com. Thank you!

----

Akicon 2019 järjestetään Kokkolassa Kampushallilla 19.-20.10.2019. Tapahtuma on pääsymaksullinen.

Akiconin cosplay-kilpailu on pukukilpailu, eli kilpailussa ja sen tuomaroinnissa kiinnitetään erityisesti huomiota asukokonaisuuteen, sen toteutukseen sekä kuinka hyvin lähdemateriaali ja esillä oleva asukokonaisuus vastaavat toisiaan.

Akiconin cosplay-pukukilpailussa on kaksi sarjaa: yksilö ja pukudesign. Molempien sarjojen pukurajoitteet ja säännöt ovat luettavissa lomakkeen seuraavassa osiossa. Kumpaankin sarjaan pystyy osallistumaan vain yksilönä, ei pareina tai ryhmässä. Aikaisemmasta tiedosta poiketen emme tule järjestämään erikseen sarjoja aloitteleville ja kokeneille cosplay-kisaajille.

Lavalla kilpailijat poseeraavat noin minuutin. Tämän jälkeen juontaja kysyy lavalla kilpailijoilta heidän asukokonaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Kilpailijoilla ei ole mahdollisuutta valita itselleen taustamusiikkia.

Tarjoamme kisaajille mahdollisuuden varata ennakkoon sisäänpääsylipun, vaikka ennakkolipunmyynti olisikin mennyt kiinni. Emme kuitenkaan tarjoa kisaajille ilmaista sisäänpääsyä.

Cosplay-pukukilpailuihin ilmoittautuminen on auki 10.10.2019 klo 23:59 asti.
HUOMIO!
Tämän lomakkeen täyttäessään hakija antaa aktiivisen suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn Cosplay-kilpailuhaku Akicon 2019 -rekisterin määrittelemällä tavalla ja rekisterin määrittelemään tarkoitukseen. Cosplay-kilpailuhaku Akicon 2019 -rekisterin rekisteriseloste on saatavissa pyydettäessä osoitteesta: akicon.cosplay@gmail.com. Myös muut lisäkysymykset voi lähettää kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.
Annan luvan tietojeni keräämiseen ja käyttöön Cosplay-kilpailuhaku Akicon 2019 -rekisterin määrittelemällä tavalla. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy