Ilmoittautuminen ultraäänimalliksi
Terve

Ja tervetuloa ultraäänikurssille malliksi Nummelaan 28.5.2019. Osallistujat ovat kaikki lääkäreitä samoin kuin kouluttajatkin. Tilaisuudessa on mukana myös muutama lääketeollisuuden edustaja.

Päivän kulku menee siten, että pidetään pieni luentoalustus ja harjoitellaan sitten käytännössä juuri opetettua asiaa. Tämä toistuu 5-6 kertaa päivän aikana. Päivän aikana tarjoillaan kahvia ja ruokaa.

Sinun roolisi on toimia tutkimuspotilaana. Toisin sanoen tutkimme sinua ultraäänellä aivan kuten oikeita potilaita. Tutkimusalueet kattavat alaraajalaskimot, jolloin tutkimus aloitetaan nivustaipeesta. Lisäksi tehdään vatsan alueen tutkimuksia. Vaatteiksi en suosittele valitsemaan herkkiä kankaita, sillä vaikka vaatteet pyritään suojaamaan, ne tahtovat usein tahriintua geeliin. Tutkimuksissa käytettävä geeli on vesiliukoista ja lähtee hyvin pesussa.

Palkanmaksua ja yhteydenpitoa varten pyydän täyttämään oheiset henkilötiedot. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Lisäksi pyydän toimittamaan verokortin joko sähköpostitse allaolevaan osoitteeseen tai tapahtuman yhteydessä paperilla.

Jos on kysyttävää tai epäselvyyttä, ota rohkeasti yhteyttä!

Ossi Hannula
0405181331
Ultra-Mestarit Oy
ossi@ultramestarit.fi

Email address *
Nimi *
Your answer
Sosiaaliturvatunnus *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Verotuskunta *
Your answer
Pankkitilinumero (IBAN-muodossa) *
Your answer
Koulutustausta
Your answer
Ruokavaliorajoitteet
Your answer
Kiitos ilmottautumisesta!
Paina lopuksi lataa/submit.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service