Kysely jalostuksen tavoiteohjelmaa varten grand basset griffon vendéenien omistajille
Kysely on suunnattu suomalaisten grand bassettien omistajille. Tavoitteena on kerätä tietoa grandien terveydestä sekä luonteesta ja käytöksestä rodun jalostuksen tavoiteohjelmaa (JTO) varten. Vastausaika on 31.05.2017 saakka (2 kk).
Huomioithan, että kasvattajille on lisäksi toinen kysely.

Kyselyn kautta saatuja tietoja käytetään tilastoina, eikä yksittäinen koira ole tunnistettavissa tilastoista. Vastauksia käytetään ainoastaan JTO:n materiaalina. Mikäli haluat koirasi tiedot julkiseen terveyspankkiin tai jalostustoimikunnalle tiedoksi ilman julkaisua, täytä Bassetkerhon sivulta löytyvä terveyskyselykaavake.

Kysely on pitkähkö, mutta se on pyritty tekemään helppotäyttöiseksi. Suurimpaan osaan kysymyksistä pystyt vastaamaan valitsemalla sopivan vaihtoehdon. Jokaisen aihealueen lopussa on kohta: "haluatko kertoa lisää". Tähän voit kirjata myös aihealueessa kysyttyihin asioihin liittyviä tarkennuksia.

Sairauksien yhteydessä kysytään missä iässä koira on sairastunut. Vastaukset pyydetään muodossa (v kk) eli koiran ikä vuosina ja kuukausina sairauden toteamishetkellä.

Mikäli sinulla on monta grand bassettia, etkä jaksa täyttää kaavaketta kaikista, toivomme sinun vastaavan edes osan osalta. Pyri tuolloin valitsemaan koirat, joista arvelet olevan eniten hyötyä kyselyn kannalta ja joiden kautta tulisi kattava kuvaus omistamistasi koirista. Toivomme vastauksia myös jo edesmenneistä grand basseteista.

Lomaketta täyttäessäsi voit tarvittaessa palata edelliselle sivulle sivun alareunassa olevalla painikkeella. Viimeisellä sivulla on "lataa"-painike, minkä kautta tiedot lähtevät eteenpäin JTO:n tekijöille.

Mikäli lomakkeen kanssa on ongelmia, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse jto.grandit (a) gmail.com.
Samaa kautta voit olla myös muuten yhteydessä JTO:n tekijöihin, jos sinulla on jotain tietoa jaettavaksemme.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms