Bolognese ry / Nivelsairaudet (patellaluksaatio, ristisiteen repeämä, lonkkaluksaatio, lonkkaniveldysplasia, kyynärniveldysplasia, olkaniveldysplasia, osteokondroosi, muut nivelsairaudet)
Tämä Bolognese ry:n JTO-työryhmän toteuttama täsmäkysely nivelsairauksista on suunnattu vain niille bologneserotuisille koirille, joilla on todettu nivelsairaus tai epäilty nivelsairautta.

Vastaathan täsmäkyselyyn, mikäli koirallasi on todettu nivelsairaus, vaikka olisit jo vastannut yleiseen terveyskyselyyn ja kertonut koiran sairaudesta. Täsmäkyselyissä pyritään kartoittamaan valittuja aiheita hieman yksityiskohtaisemmin, kuin mitä yleisessä terveyskyselyssä on mahdollista tehdä.

Kyselyn avulla kerätään tietoa rodun jalostuksen tavoiteohjelmaa eli JTO:ta varten. JTO:n on tarkoitus valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä, jolloin se voi astua voimaan vuoden 2021 alusta.

Rekisterinumeron ilmoittaminen on toivottavaa, mutta ei pakollista. Kyselyyn voi vastata myös anonyymisti ilmoittamalla ainoastaan koiran syntymävuoden. Kerätyt tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä kyselyn tuloksista ole mahdollista tunnistaa yksittäistä koiraa.

Kysely on avoinna 31.5.2019 saakka.

1. Koiran syntymävuosi tai rekisterinumero *
Your answer
2. Koiran sukupuoli *
3. Mikä nivelsairaus koirallasi on diagnosoitu? Oliko diagnoosi varma/todennäköinen vai oliko kyseessä epäily? *
Your answer
4. Miten koira oireili ja missä iässä oireet alkoivat? / Havaittiinko nivelsairaus sattumalta? *
Your answer
5. Miten koiraa on hoidettu? *
Your answer
6. Miten koira jaksaa nyt? *
Your answer
7. Oletko vastannut myös Bolognese ry:n terveyskyselyyn (kysely oli avoinna ensimmäisen kerran loppuvuodesta 2017 ja se on avattu uudestaan alkuvuodesta 2019)? *
8. Vapaa sana: halutessasi voit kertoa vapaasti koirasi sairaudesta.
Your answer
Kiitos vastauksestasi!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service