HAE HELGAN TUTORIKSI
Uusia vertaistutoreita etsitään nyt!
Tämän hakulomakkeen täyttämällä voit hakea Helgan vertaistutoriksi. Hakuaikana helmikuussa hakevat tutorit tutoroivat koko lukuvuoden 2019-2020. Tutorin rooli on ohjata, avustaa käytännön asioissa, rakentaa tiimihenkeä ja antaa käytännön neuvoja opiskeluun liittyvissä asioissa.

Tällä lomakkeella voit hakea vain vertaistutoriksi! Voit tutustua alla hakuprosessiin, koulutuksiin ja kompensaatioihin. Vertaistutoreita haetaan kaikkiin koulutusohjelmiin.

Helga toivottaa onnea hakuprosessiin - me ei malteta odottaa, että tavataan sinut!


Lisätietoja:

Joona Ahokas
hallituksen jäsen
joona.ahokas@helga.fi

tai

Tea Sissonen
asiantuntija
tea.sissonen@helga.fi

Hakuprosessi
Haussa otetaan huomioon hakuaikana 1.-28.2.2019 tämän lomakkeen täyttäneet hakijat. Kaikki hakijat haastatellaan maaliskuun alussa, eli varauduthan tiukkaan haastatteluaikatauluun. Tutorvalinnoista ilmoitetaan viimeistään 18.3. ellei toisin mainita. Valinnat perustuvat hakemukseen ja haastatteluun. Vertailukriteereinä käytetään ryhmätyötaitoja, aktiivisuutta, hallintakykyä, vakuuttavuutta, joustavuutta, argumentointitaitoa sekä esiintymistaitoja. Jos hakijoita on enemmän kuin tutoreiden tarve on, valinta voidaan perustaa myös tutortiimin keskinäiseen ryhmädynamiikkaan.
Tutorkoulutukset
Tutorointiin ei tarvita aiempaa kokemusta tai tietotaitoa. Opiskelijakunta Helga kouluttaa kaikki tutorit työhönsä. Tutorina toimimisen edellytyksenä on osallistua seuraaviin koulutuksiin:

* Suomenkieliset iltapäiväkoulutukset 1. ja 2.4. Haagan campuksella (iso auditorio)
* Englanninkieliset iltapäiväkoulutukset 3. ja 4.4. Haagan campuksella (iso auditorio)

* Tutorleiri Haagan, Malmin, Porvoon ja Vierumäen campuksien tutoreille 15.-16.4. Kiljavalla
* Tutorleiri Pasilan campuksen tutoreille 8.-9.4. Kiljavalla

* TutorStart 12.8.2019

Huomioithan, että koulutuksiin osallistuminen on edellytys tutorina toimimiselle! Iltapäiväkoulutukset järjestetään eri päivinä suomeksi ja englanniksi. Mikäli jostain syystä olet estynyt suomenkielisestä koulutuksesta, voit korvata sen osallistumalla englanninkieliseen koulutukseen. Leirit on jaettu kampuksen mukaan, sillä muussa tapauksessa osallistujamäärä on liian suuri. Osallistuthan ensisijaisesti oman kampuksesi leirille. Erityistapauksissa, ehdottoman esteen sattuessa, on mahdollista osallistua toiselle leirille. Neuvottelethan tästä kuitenkin ensin Helgan asiantuntijan kanssa (tea.sissonen@helga.fi).

Mitä saat tutoroinnista?
Tutorointi Haaga-Heliassa on 3 tai 5op opintojakso. Tutorointi raportoidaan tutorkauden lopussa opintopisteiden myöntämiseksi. Opintopisteiden lisäksi tutorit kehittävät organisointitaitojaan, esiintymistään, taitoja sosiaalisissa tilanteissa sekä johtamiskykyään - ja ennen kaikkea tutustuvat uusiin huikeisiin tyyppeihin. Tutoroinnista on helppo jatkaa muihin aktiivitehtäviin Haaga-Heliassa.
Hae nyt!
Klikkaa "seuraava" ja täytä hakemus.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Haaga-Helian opiskelijakunta Helga. Report Abuse - Terms of Service