Școala de Iarnă MozaiQ
Asociația MozaiQ invită persoane din comunitatea LGBTQ+ la Școala de Iarnă MozaiQ, în perioada 6 -10 decembrie 2019, la București.

Dacă vrei să devii organizator comunitar sau să te implici în evenimente care să îmbunătățească percepția publică a comunității LGBT, te rugăm să răspunzi la întrebările din acest chestionar!

Școala de Iarnă MozaiQ este deschisă persoanelor dedicate organizării comunitare LGBT, a acțiunilor de vizibilitate și de promovare a drepturilor egale a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen.

Asociația MozaiQ va asigura transportul și cazarea pentru 20 persoane cu domiciliul în afara municipiului București. În plus, asigurăm 5 locuri în cadrul școlii de iarnă pentru participanți cu domiciliu în municipiului București. Pe parcursul Școlii de iarnă, oferim masa de prânz participanților. Participarea tuturor persoanelor este gratuită. Participarea la școala de iarnă presupune participarea în toate activitățile în perioada 6-10 decembrie.

Programul constă în workshopuri organizate de către MozaiQ pe parcursul a trei zile, precum și evenimente sociale și de promovare LGBTQ+ cu ocazia Zilei Drepturilor Omului. Agenda va fi comunicată în timp util participanților.

Pe parcursul Școlii de Iarnă, participanții vor pregăti în perioada 6 - 10 decembrie, cu sprijinul MozaiQ, mai multe propuneri de activitate locală în beneficiul comunității LGBT, în valoare totală de 4.000 EUR. Aceste activități pot viza, spre exemplu, evenimente sociale ori culturale pentru comunitatea LGBT, workshop-uri, acțiuni de vizibilitate. Propunerile participanților urmează să fie alese în cadrul Școlii de Iarnă.

Termenul limită pentru înscriere este 1 decembrie!

Școala de Iarnă MozaiQ este organizată de către Asociația MozaiQ cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la București.

Pentru mai multe informații vă rugăm luați legătura cu:
Mihnea Florea, Asociația MozaiQ
Email: mihnea.florea@gmail.com
Tel: 0741020613
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy