Vino în echipa GSORM 2017!
Dragi prieteni,
Proiectul Gala Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM) ajunge, în acest an, la cea de-a V-a ediție anuală. Pentru că dorim să devenim tot mai buni, avem nevoie de voi!
Așadar, suntem în căutarea noilor membri pentru echipa de organizare GSORM 2017 - mai exact, anume pentru următoarele segmente de responsabilitate:
- management crowdfunding
- stabilire si coordonare de parteneriate
- media și comunicare
- design grafic.

Dincolo de responsabilitatea per segment, veți participa, bineînțeles, la luarea tuturor deciziilor privind desfășurarea ediției a V-a a proiectului.
Se caută deschidere, implicare maximă din partea celor interesați, idei și dorință de a pune umărul în organizarea în Republica Moldova celui mai important eveniment dedicat studenților noștri de peste hotare.
***
Pentru a depune candidatura, Vă invităm să completați formularul online de mai jos și să ne remiteți CV-ul actualizat la contact@galastudentilor.md
Data limită: 1 iunie 2017
Mult succes!

Email address
Prenume, Nume
Your answer
1. Explică-ne 2-3 aspecte de bază care determină dorința ta de implicare în echipa de organizare a GSORM. (max .50 cuvinte)
Your answer
Consideri că proiectul/evenimentul/conceptul necesită schimbări ? Ce modificări ai propune ? Te rugăm să motivezi succint propunerile. (max. 100 cuvinte)
Your answer
Enumeră 3 calități personale/profesionale care consideri că vor fi benefice echipei și proiectului.
Your answer
În care dintre cele 3 filiere enumerate în anunț intenționezi să te încadrezi. Descrie aportul pe care îl poti aduce proiectului în cadrul acestei filiere, menționând experiența relevantă în acest sens. (max. 100 cuvinte)
Your answer
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms