Ilmoittautuminen partioon, Paraisten Merikotkat ry
Uusien sudenpentujen ilmoittautuminen 2015 syntyneille ja sitä vanhemmille lapsille. Mukaan mahtuu alustavasti 10 ensimmäistä lasta, mikäli saamme apujohtajan mukaan toimintaan (esimerkiksi joku vanhemmista), niin voimme ottaa myös useammankin lapsen. Apujohtajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

7.9. alkaen kokoukset ovat viikoittain keskiviikkoisin klo 17-30-18.30, mikäli jotain muuta poikkeavaa ei ilmoiteta. Syyslomalla ei ole partiokokousta (20.10). Kokoukset lippukunnan kololla osoitteessa Kirkkoesplanadi 7, 21600 Parainen.

Kokouksissa olemme myös ulkona, joten kannattaa aina pukea säänmukainen varustus kokoukseen.

Johtajana toimii Noora Tutti, tavoitat hänet sähköpostilla osoitteesta noora.tutti88@gmail.com tai puhelimitse 0407311904.

Täytäthän tämän ilmoittautumislomakkeen lisäksi vielä Suomen Partiolaisten oman ilmoittautumislomakkeen partion Asiointipalvelu Kuksaan. Tällä lomakkeella olevat tiedot tulevat sudenpentulauman johtajalle.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Lapsen nimi
*
Huoltajan nimi
*
Huoltajan puhelinnumero
*
Huoltajan puhelinnumeron saa liittää sudenpentulauman aikuisille perustettavaan Whatsapp-ryhmään.
*
Perustan vanhemmille Whatsapp-ryhmän, jota kautta jaan tietoa, mikäli kokouksissa tulee olla jotain erityistä mukana, toivon myös, että vanhemmat ilmoittavat tätä kautta, mikäli oma lapsi ei tule kokoukseen ko. kerralla paikalle, jotta emme turhaan odota lasta mukaan.
Lastani saa kuvata ja kuvia saa julkaista sekä lippukunnan nettisivuilla sekä sosiaalisen median alustoissa (facebook ja instagram)
*
Jotain muuta, mitä olisi johtajan hyvä tietää?
*
Tähän voi kirjoittaa, jos lapsella on esim allergioita tai jotain muuta, mitä tulisi ottaa kokouksissa tai muissa tapahtumissa huomioon.
Voin tulla mukaan auttamaan kokouksiin apujohtajaksi?
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy