Pristupni formular za učlanjenje
Dobro došao/la :)

Na samo korak si od dolaska do posla.

Potrebno je da popuniš Zahtev za pristupanje koji se nalazi u nastavku.

Svi lični podaci unose se direktno u Knjigu zadrugara i koriste se isključivo u tu svrhu.
Svaka druga upotreba podataka, smatraće se zloupotrebom.

Član možeš postati ukoliko imaš:
- Između 15 i 30 godina starosti
- Status učenika, studenta ili nezaposlenog lica

Član Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi” ima pravo da obavlja privremeno povremene poslove za potrebe poslodavca, bez zasnivanja radnog odnosa.
Za izvršeni rad ostvaruješ ugovorenu naknadu koju ti isplaćujemo u roku od 3 dana nakon uplate poslodavca.

Članstvo u zadruzi traje do kraja kalendarske godine - 31.decembar.
Na početku svake kalendarske godine potrebno je ponovo popuniti ovaj formular (obnova članstva).

Uputstvo za uplatu godišnje članarine dobićeš po popunjavanju ovog formulara.

UPUTSTVO ZA PRAĆENJE AKTUELNE PONUDE POSLOVA:

Svi konkursi za poslove objavljuju se na web sajtu zadruge (https://www.boxposlovi.com), preko koga se i vrše prijave za poslove. Na sajtu se nalaze samo aktuelni poslovi.

Selekciju i odabir kandidata vrši poslodavac.

Kako bi imao/la pravo da radiš, neophodno je da budeš naš član, a to postaješ popunjavanje Zahteva za pristupanjem, koji se nalazi ispod.

Link ka našem sajtu:
www.boxposlovi.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Zahtev za pristupanje
JMBG *
Ime i prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa *
Ulica i broj, opština, grad
Broj lične karte i mesto izdavanja *
Status: *
Iskustvo, znanje i veštine
Navedi iskustvo (ukoliko postoji) ili ono što znaš da radiš
Oblasti u kojima želiš da radiš *
Required
Obrazovna institucija *
Navedi srednju školu/fakultet (za studente je potrebno navesti i broj indeksa)
Telefon *
Grad u kome želiš da radiš *
Ukoliko si u prethodnom pitanju izabrao/la opciju "Drugo", navedi naziv mesta u kome želiš da radiš
Pristupna izjava *
Ovim potvrđujem tačnost datih podataka i izjavljujem: - da ću snositi zakonsku i svaku drugu odgovornost za tačnost datih podataka i savestan odnos; - da sam upoznat sa pravima, obavezama i odgovornostima Zadruge i zadrugara iz Ugovora o osnivanju, Opštih i Zadružnih pravila i da ih u potpunosti prihvatam; - saglasan sam da se obračuna iznos od 10% na ime članskog doprinosa za zajedničke potrebe; - ovlašćujem Zadrugu da, u moje ime i za moj račun, zaključi ugovor sa poslodavcem o opštim uslovima rada na privremeno povremenim i drugim poslovima bez zasnivanja radnog odnosa; da obračuna i uplati propisane obaveze i isplati neto zaradu u roku od 3 dana od dana uplate sredstava od strane poslodavca na tekući račun Zadruge; - da se na internet strani Zadruge, APR i dr. javno ne objavljuju moji lični podaci; -dajem svoju saglasnost za upotrebu i obradu svojih ličnih podataka; -  prihvatam obavezu da odmah izvestim Zadrugu u slučaju promene adrese prebivališta, lične karte ili tekućeg računa, i u slučaju prekida ili završetka školovanja i stupanja u radni odnos;  - da ću podatke o zaradi preuzimati lično u Zadruzi, bez obaveze dostavljanja poštom.
Required
Politika privatnosti i obaveštenje o obradi podataka *
Prilikom učlanjenja Studentsko omladinska zadruga “BOX Poslovi” prikuplja i obrađuje vaše podatke o ličnosti kako bi vam uspešno pružila usluge. Detaljan postupak prikupljanja i obrađivanja podataka objašnjen je u našem Obaveštenju o zaštiti podataka. Izjavljujem da sam u potpunosti pročitao/la i razumeo/la Obaveštenje o zaštiti podataka i da sam saglasan da u skladu sa istim i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni  glasnik RS‟ br. 87/2018), Studentsko omladinska zadruga “BOX Poslovi” vrši obradu mojih ličnih podataka u svrhu pružanja privremenog i povremenog zaposlenja uključujući i proces selekcije odnosno procene mojih znanja i veština i slanja informacija o prilikama za zapošljavanje, slanja informacija o drugim programima, projektima i aktivnostima vezanim za karijerni razvoj. Saglasan sam da me Studentsko omladinska zadruga “BOX Poslovi” može kontaktirati putem elektronske pošte, SMS-a, telefonskim putem ili putem društvenih medija u cilju pružanja informacija o svojim uslugama. Obaveštenje o obrado podataka u celosti se nalazi ovde.
Required
Promo kod
Ukoliko poseduješ promo kod, unesi ga ovde
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.