OnLine UPISNICA u Triatlon klub Rival za sezonu 2022/23
Ovu Upisnica ispunjava se za osobu koja se upisuje u Triatlon klub Rival.
Punoljetni ju ispunjavaju sami za sebe, a za djecu (maloljetne osobe) ispunjava ju roditelj.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime Prezime *
Datum i godina rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
OIB *
Adresa prebivališta *
Adresa za kontakt
*
Email adresa (koja se koristi) *
Broj mobitela (za maloljetne navesti broj mobitela roditelja)
*
Privola za obradu osobnih podataka *
Triatlon klub Rival je sportska udruga te kao javna udruga temeljem "javnog interesa" kao pravne osnove prikuplja osobne podatke svojih članova (ime i prezime,  OIB , datum rođenja, adresa, telefon, e-mail), između navedenog foto, audio i video snimke u svrhu dokumentiranja odvijanja treninga, natjecanja, pri čemu se iste pohranjuju u arhivi kluba i prema potrebi objavljuju interno. Radi informiranja javnosti o uspjesima natjecatelja i rezultata rada kluba, potrebno je neke od prikupljenih audiovizualnih materijala objaviti na internetskim stranicama kluba te na službenom profilu društvenih mreža kluba i javnim medijima temeljem privole članova kluba ili njihovih roditelja /skrbnika.  Osobne podatke za koje je dana ova Privola klub prikuplja i obrađuju se u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679 i Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN", br. 42/2018).  Član ili roditelj/skrbnik maloljetnog člana kluba ima pravo u svakom trenutku pisanim putem na adresu kluba povući ovu Privolu, što ne utječe na zakonitost obrade u navedene svrhe prije njezina povlačenja.
Izjava o odricanju odgovornosti *
Kao član Triatlon kluba Rival, izjavljujem da sam osobno odgovoran/na za svoju sigurnost, kao i za sve rizike i opasnosti koje proizlaze iz sudjelovanja na klupskim treninzima i utrkama. U potpunosti sam odgovoran/na za sve nezgode koje prouzročim klubu ili bilo kojoj trećoj strani koja je povezana s organizacijom klupskih treninga treninga ili utrka. Potvrđujem da razumijem i da sam suglasan/na da klub, partneri niti bilo koja treća strana ni na koji način nisu odgovorni ako se ozlijedim za vrijeme treninga ili utrka, kao ni za štetu nastalu zbog izgubljenih, otuđenih ili pokidanih stvari. Slažem se štititi i osloboditi odgovornosti klub od bilo kakvih potraživanja, zahtjeva, obveze i naknadne štete koje proizlaze ili se odnose na nesreću uzrokovanu mojom krivicom, kao i da ću snositi sve povezane troškove. Slažem se da neću podnositi tužbe protiv osoba, institucija i poduzeća koje su usko povezane s organizacijom klupskih treninga ili utrka. Potvrđujem da sam pročitao/la uvjete, pravila i propise organizacije klupskih treninga i utrka te da ih u potpunosti razumijem.
U svoj vlastito ime ili u ime mog djeteta, ispod navodim svoje IME i PREZIME kao suglasnost upisa u klub.
*
U svoj vlastito ime ili u ime mog djeteta, ispod navodim svoje broj svoje OSOBNE ISKAZNICE kao suglasnost upisa u klub.
*
Uz ispunjavanje ove Pristupnice za dovršetak učlanjenja potrebno je poslati sliku svoje Osobne iskaznice ili Osobne iskaznice roditelja na e-mail kluba: triatlonklubrivalrijeka@gmail.com
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy