Ilmoittautuminen: Kesäleirit 2022 Sipoon Nikkilässä
Tervetuloa mukaan kesän kivoimmille leireille Nikkilään!

Sipoolainen yhdistys PopUp ry järjestää kesällä 2022 Sipoon Nikkilässä päiväleirejä 7+ vuotiaille lapsille ja nuorille.  Leirien aikana saat tutustua monenlaiseen tekemiseen sekä keskittyä oman valitsemasi leirilajin/lajien harrastamiseen koko viikon ajan. Kesällä 2022 järjestetään ensimmäistä kertaa myös kuvataideleirejä Artborgissa (os. Pilvilinnantie 2, 04130 Sipoo). Heinäkuun eri ikäpolvia yhdistävälle taidekurssille voi tulla mukaan yhdessä esimerkiksi isovanhemman tai vanhemman kanssa, leirin alaikäraja 6v+.

KUVATAIDELEIRIT ARTBORGISSA (os.Pilvilinnantie 2, 04130 Sipoo)
8.-10.6.2022 Kuvataide 10-13v klo 10-14 osallistujamaksu 65e + 5e materiaalikulu (sis. lämpimän lounaan, vakuutuksen)
13.6-17.6.2022 Kuvataide 7-10v  klo 10-15 osallistujamaksu 95e + 5e materiaalikulu (sis. lämpimän lounaan, vakuutuksen) LEIRI TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle.
20.-22.6.2022 Kuvataide 13-15v klo 10-15 osallistujamaksu 50e + 5e materiaakulu (sis. vakuutuksen, kurssilla omat eväät)
18.7-22.7.2022 Kuvataide 6v+, ei yläikärajaa klo 10-15 - eri ikäpolvia yhdistävä kurssi osallistujamaksu 70e + 5e materiaalikulu (sis. vakuutuksen, kurssilla omat eväät)

Kuvataideleirit pidetään Artborgin kuvataideluokassa Nikkilän vanhalla sairaala-alueella, jonka tarjoamat viheralueet sekä vanhat rakennukset tarjoavat mielenkiintoisen miljöön taiteeseen keskittymiseen ja säiden salliessa myös työskentelyyn ulkona.

MUKAAN LEIRILLE:
- mukavat sisä- ja ulkotoimintaan sopivat vaatteet
- oma vesipullo
- 20.-22.6.2022 leirille omat eväät
-18.7-22.7.2022 leirille omat eväät

LEIRIOHJAUS
Venla Roponen
Pirjo Roponen-Lunnas (Venla Roposen työparina heinäkuun leirillä)

LEIRILASKUT
Lähetämme laskun ja leirikirjeen osallistujille ennen leirin alkua.
_______________________________________________________________________________________________

ELOKUVA/ PARKOUR/ MUSIIKKI/ KEPPIHEVOSLEIRIT (Nikkilän sydän, os. Iso Kylätie 12, 04130 Sipoo, Sipoon monitoimihalli, os. Lukkarintie 5, 04130 Sipoo)
6.6.-10.6.2022 Elokuva, musiikki, parkour & ulkoliikuntalajit (Nikkilän sydän os. Iso Kylätie 12)
HUOM! Kesäkuun parkourleiri TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle. Elokuvaleirillä vielä vapaita paikkoja.

1.8.-5.8.2022 Elokuva/musiikki/ parkourleiri & Kepparileiri & Käpphästläger (Nikkilän sydän os. Iso Kylätie 12)

Ensimmäisenä leiriaamuna tapaamme klo 10 Nikkilän Sydämen pääovilla, os. Iso Kylätie 12, 04130 Sipoo.

PÄIVITTÄINEN LEIRIAIKATAULU
Klo 10.00-12.00 toimintaa
Klo 12-13 leirilounas (sisältyy hintaan)
Klo 13.00-15.00 toimintaa

Leirille voi sovitusti tuoda leiriläisen jo klo 9:00 aamulla tai hakea sovitusti klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. Laitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoa, jos teillä on tarvetta tuoda/hakea leiriläinen leiriajan klo 10-15 ulkopuolella.

LEIRIMAKSU
95e  (sis. toiminnan, lämpimän leirilounaan, vakuutuksen). Lähetämme laskun ja leirikirjeen osallistujille ennen leirin alkua.

VALITSE OMA(T) LEIRILAJISI
Leirillä pääsee tutustumaan kaikkiin leirillä tarjottaviin sisältöihin. Kesä- ja elokuun leireille voi ennakkoilmoittautua haluamiinsa leirilajeihin:

6.6.-10.6.2022 Elokuva, musiikki, parkour & ulkoliikuntalajit (Nikkilän sydän os. Iso Kylätie 12)
1.8.-5.8.2022 Elokuva/musiikki/ parkourleiri & Kepparileiri & Käpphästläger (Nikkilän sydän os. Iso Kylätie 12)

Kepparileirillä harrastetaan keppihevosilla monipuolisesti. Leiriläiset pääsevät harjoittelemaan esteratoja ja uusia kouluratsastusliikkeitä sekä sisällä että ulkona.  Leirin päätteeksi pidämme hauskan esityksen, jossa kaikki ratsukot palkitaan ruusukkeilla. Voit ottaa leirille mukaan useamman keppihevosen ja tarvittaessa myös lainata hevosta.

På käpphästlägret håller vi mångsidigt på med käpphästar. Vi övar hoppning och hinderbanor samt. dressyr, både inomhus och utomhus. I slutet av lägret hålls en lekfull tävling, där alla ekipage belönas med en rosett. Du kan ta med dig flera egna käpphästar till lägret. Vid behov kan man även låna en käpphäst.

Elokuvaleirillä opetellaan elokuvanteon eri vaiheita ja kootaan ja editoidaan leirin aikana tallennetuista videoista pienelokuva.  Voit tuoda halutessasi leirille mukaan oman kännykän tai tallentavan laitteen.

Parkourleirillä opetellaan motorisia taitoja hauskalla tavalla mm. kierimällä, hyppimällä, kiipeilemällä ja esteitä ylittämällä. Liikkeitä harjoitellaan erilaisilla temppuradoilla, joiden rakentamiseen ja purkamiseen leiriläiset saavat osallistua.

Musiikkileirillä voit tulla tutustumaan uuteen instrumenttiin tai tulla jatkamaan jo aloittamaasi soittoharrastusta leiriopettajiemme kanssa. Leirillä soitetaan omalla soittotunnilla sekä yhdessä muiden leiriläisten kanssa. Soittotunnit (30min yksilö/yhteistunti) sovitetaan muun leiriohjelman oheen niin, että leiriläinen voi olla mukana myös elokuva/parkour/keppihevosleirillä.

MUKAAN LEIRILLE
- elokuvaleiriläinen: voit ottaa halutessasi oman kännykän tai muun tallentavan laitteen mukaan videoiden tallentamista varten
- kepparileiriläinen: oma hevonen, mukavat sisä- ja ulkoliikkumiseen sopivat vaatteet ja kengät
- parkour-leiriläinen: mukavat sisä- ja ulkoliikkumiseen sopivat vaatteet
- musiikkileiriläinen: oma soitin ja nuotit, jos olet harrastanut soittoa aiemmin

Kaikki leiriläiset: oma vesipullo

LEIRIOHJAUS
Alisa Aarniomäki, keppihevosvalmennus
Vilhelmiina Keskilä, keppihevosvalmennus
Sarah Couprie, elokuva (kesäkuun leiri)
Solja Kumpula, elokuva (elokuun leiri)
Sartsa Kiuru, Lasten liikuntakeskus PompIT, parkour (kesäkuun leiri)
Janne Sillman, Lasten liikuntakeskus PompIT, parkour (elokuun leiri)
Hanna Pesonen, viulu
Tuulia Tuovinen, klarinetti

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen käynnistyy 16.3.2022 ja on käynnissä leirien alkuun saakka. Jos leireillä on tilaa, leireille voi ilmoittautua vielä leirien käynnistyttyä sähköpostitse: tuulia.tuovinen@popupry.com. Jos joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen viimeistään viikkoa ennen leirin alkua.

Leirille voi osallistua vain täysin oireettomana. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti.  Huomioimme leirillä tarkkaan hyvän hygienian. Koronatilanteen johtaessa leirin peruuntumiseen osallistujamaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Lägren ordnas på finska men är öppen för alla språkgruppor! / The camp program is in Finnish but the camp is open for all language groups!

Lisätietoja: Tuulia Tuovinen, PopUp ry, tuulia.tuovinen@popupry.com / 0405336243.

Järjestäjä: PopUp ry

Kiitos Sipoon kunta leirimme tiloista!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Leiriläisen nimi *
Leiriläisen syntymävuosi *
Leiri/leirit, joille osallistun: *
Osallistun 6.6.-10.6.2022 leirillä (voit valita yhden tai useamman leirilajin- leiriohjelma sovitetaan niin, että myös elokuva/parkourleiriläinen voi leiripäivien aikana käydä tutustumassa soittotunneilla)
Osallistun 1.8.-5.8.2022 leirillä (voit valita yhden tai useamman leirilajin- leiriohjelma sovitetaan niin, että myös elokuva/parkourleiriläinen voi leiripäivien aikana käydä tutustumassa soittotunneilla)
Osallistun musiikkileirillä seuraavaan soittimeen/ soittimiin (ilmoitathan lisätiedoissa, jos olet soiton vasta-alkaja ja tarvitset soittimen leirille)
Clear selection
Tarvitsen lainaan kepparin leirin ajaksi.
 Annan kuvausluvan lapseni kuvaamiseen leirin aikana tehtäviin videoihin. Videomateriaalia käytetään ainoastaan leirillä näytettävissä esityksissä. *
Leirille voi sovitusti tuoda leiriläisen jo klo 9:00 aamulla tai hakea sovitusti klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. Laitathan tähän lisätietoa, jos teillä on tarvetta tuoda/hakea leiriläinen leiriajan klo 10-15 ulkopuolella.
Oppilaan puhelinnumero (jos käytössä)
 Huoltajan nimi *
Huoltajan osoite *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköposti                                         *
Toiveita koskien kesäleiriä voi jättää tänne esim. toive erityistuelle tai terveydentilasta, joista meidän olisi hyvä tietää.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat (leirillä tarjotaan lämmin lounas). Ilmoitathan myös, jos olet allerginen eläimille (elokuvaleiriläiset)
Kysymyksiä koskien leiriä
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PopUp ry. Report Abuse