Inschrijving Jochihe Feest! - zaterdag 2 mei 2020
Schrijf je in voor de viering van 70 jaar Chiro Jochihe!

Je bent op zaterdag 2 mei welkom in de abdij-binnenkoer vanaf 20u (begin receptie met gratis versnaperingen en een verfrissend drankje voor een inkom van 10€).

Rond 22u volgt er een groepsfoto waarna ook onze DJ wakker wordt zodat jong en oud hun dansbenen kunnen bovenhalen voor een feest tot een kot in de nacht.

Omdat Chiro Jochihe zichzelf en zijn sympathisanten goed kent zijn eventuele laatkomers geen taboe voor ons. Achteraf aansluiten is dus geen drama, vanaf 22u30 verlaagt de inkomprijs naar 5€.

Gelieve onderstaande vragenlijst in te vullen zodat we genoeg hapjes, drank en muziek kunnen serveren op deze feestelijke avond.
Je naam is... *
Your answer
Vanaf wanneer en met wie bezoek je Jochihe Feest! ? *
Geïnteresseerd in een extra gratis consumptie op de avond zelf? Bezorg ons dan vrijblijvend een foto met uw naam van toen u 5 à 6 jaar was!
Gelieve het fotobestand en de naam die u hierboven ingaf te mailen naar 70jaar@chirojochihe.be .

Wij gebruiken deze foto enkel en alleen om één keer af te drukken voor het feest zelf en geven deze dan aan een bezoeker die naar jou op zoek moet gaan voor de juiste match. Ontvang je de juiste foto dan mag je met je fotobewijs een gratis consumptie opeisen aan de bar.
Hebt U nog opmerkingen of vragen?
Laat het ons gerust weten via onderstaande invulbox of via 70jaar@chirojochihe.be .
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy