STARTTIPÄIVÄ 14.1. klo 17:00-19:00 Pasila
Lomakkeella ilmoittaudutaan alkeisryhmien ilmaiseen Starttipäivään, joka järjestetään 14.1.2019 klo 17:00-19:00, Pasilan urheilutalolla, osoitteessa Radiokatu 22.
Lähetämme kaikille ilmoittautuneille alkeisjoukkueidemme tarkat harjoitusajat ja -paikat joulukuussa. Sitä ennen voit kuitenkin jo valita joukkuetoiveesi ensi kaudelle, joukkuetta voi vaihtaa vielä ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et halua ilmoittautua vielä joukkueeseen, valitse kohta "Ilmoittaudun vain Starttipäivään".

Seurassamme on käytäntönä, että harrastusta voi kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan ensimmäisistä treeneistä lukien, Starttipäivää ei lasketa kokeilukertoihin mukaan. Ilmoitattehan toimiston sähköpostiin (toimisto@goldenspirit.fi), jos harrastaja ei kokeilujakson päättyessä jatka lajia. Seuramme ei ole vakuuttanut harrastajia, vaan harjoitteleminen tapahtuu omalla vastuulla.

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietojesi keräämisen Golden Spirit ry:n rekisteri-ilmoituksen mukaisesti. Rekisteri-ilmoitus on saatavilla Golden Spirit ry:n nettisivuilta (goldenspirit.fi). Tietojen kerääminen perustuu alkeisjoukkueeseen ilmoittautumisen kannalta välttämättömien tietojen saamiseen.
Lomakkeessa kerätään seuraavia tietoja:
– Nimi, syntymäaika, joukkuetoive, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, huoltajan sähköpostiosoite (jos kokeilija alle 18v.) (pakollinen, ilmoittautumisen vaatimat tiedot)

Harrastajan nimi *
Your answer
Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Your answer
Joukkuetoive, harjoitusajat ja -paikat julkaistaan joulukuussa *
Aikaisemmat harrastukset (liikunta)
Your answer
Muuta huomioitavaa, muita toiveita
Your answer
Sähköpostiosoite *
Kokeilijan
Your answer
Osoite *
Osoite, postinumero ja kaupunki
Your answer
Puhelinnumero *
Kokeilijan
Your answer
Huoltajan nimi (jos kokeilija alle 18v.)
Your answer
Huoltajan puhelinnumero (jos kokeilija alle 18v.)
Your answer
Huoltajan sähköpostiosoite (jos kokeilija alle 18v.)
Your answer
Annan kuvausluvan harjoituksiin/näytöksiin/kilpailuihin. Mikäli haluat ilmoittautua ilman kuvauslupaa niin ota yhteyttä hanna.salo@goldenspirit.fi. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service