Uitreiking tweejaarlijkse Dwaallicht Prijs 2020
Het Vrijzinnig Platform Hoger Onderwijs Antwerpen nodigt u uit op de plechtige uitreiking van de 6de tweejaarlijkse Dwaallicht Prijs (Prijs van het Vrije Denken) aan Prof. dr Caroline Pauwels, rector van de Vrije Universiteit Antwerpen
op vrijdag 4 december 2020, te 19:30u, in het Vrijzinnig Antwerps Trefpunt "Out of a Box", De Burburestraat 11 te 2000 Antwerpen ("het Zuid")
INSCHRIJVING
(gelet op de bijzondere omstandigheden worden enkel individuele inschrijvingen, m.a.w. één persoon per inschrijving, aanvaard)
Uw naam, voornaam: *
Uw functie/beroep/activiteit (optioneel):
Uw E-mail adres (we nemen enkel via deze weg contact op ingeval van wijzigingen aan het programma):
Optioneel: uw telefoonnummer
zal aanwezig zijn op de plechtige uitreiking van de 6de Dwaallicht Prijs op 4 december 2020? *
Wij respecteren uw privacy!
Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.
Bevestiging
U ontvangt onmiddellijk na het verzenden een ontvangstbevestiging van deze inschrijving. Druk eventueel uw inschrijvingsformulier af, vooraleer te verzenden. Uw inschrijving wordt met een afzonderlijk emailbericht bevestigd.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy