Erityisnuorten vapaa-ajan toiminta NoSe ry (15-35v)
Kyselyllä pyrimme kartoittamaan Kuusamon alueen erityisnuorten, heidän läheistensä sekä heidän kanssa työtään tekevien tarvetta ja kiinnostusta erityisnuorille suunnattuun vapaa-ajantoimintaan. Vapaa-ajan toiminnalla tässä tarkoitetaan toimintaa, mikä tapahtuu kodin ulkopuolella tai ulkopuolisen toimijan järjestämää toimintaa nuoren elinympäristössä kuten asumisyksikössä (tässä tapauksessa ulkopuolisella toimijalla tarkoitetaan NoSen hankkeen työntekijöiden ja vapaaehtoisten järjestämää ohjelmaa).

Haluamme kartoittaa millaiseen harrastus- tai vapaa-ajan toimintaan jo nyt osallistutaan, millaista toimintaa halutaan lisää, onko tällaiselle toiminnalle tarvetta, kuka toimintoja järjestää ja millaisiin toimintoihin nuoret olisivat kiinnostuneita osallistumaan. Kuinka säännöllistä toimintaa halutaan sekä haluamme myös ideoita teiltä.

Haettavana olevan hankkeen tarkoituksena on tarjota erityisnuorille vapaa-ajalle toimintaa, osallisuuden lisäämistä, uusia tietoja sekä taitoja ja samanikäisiin nuoriin tutustumista. Tarkoituksena on myös, että erityisnuoret ovat osana kaikille nuorille järjestettäviä toimintoja. Järjestettävä toiminta voisi olla joko vain erityisnuorille suunnattua toimintaa tai kaikille nuorille vapaata osallistumista. Toimintaa voitaisiin järjestettäisiin kiinnostuksen sekä tarpeen mukaan NoSe-tuvalla tai yhteistyökumppanin tiloissa.

Vastaaminen on anonyymiä. Jos kuitenkin haluat olla mukana suunnittelemassa tai antamassa lisää tietoa, niin voit jättää yhteystietosi viimeisenä. Käytämme vastauksia vain hankehakemuksen tukena nyt ja myöhemmin hankkeeseen liittyvissä asioissa.

Pyydämme teitä myös yhdessä täyttämään lomaketta nuoren kanssa, jos hän itsenäisesti saa vastattua.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Taustatiedot
Kerro tähän kuka olet. Nuoren kanssa kyselyn voi täyttää yhdessä huoltaja tai hänen kanssaan työskentelevä henkilö.
Kuka olet?
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy