Wachtlijstformulier 'Zingen in de hulpgevangenis van Leuven'
Via dit formulier kan je je aanmelden op de wachtlijst om met ons te komen meezingen in de hulpgevangenis van Leuven. Wij hebben de gevraagde gegevens nodig om je aanmelding ter plaatse vlot te laten verlopen. Indien we toch nog een plekje voor je kunnen vrijmaken, dan krijg je van ons na je inschrijving via dit formulier nog een bevestigingsmail met praktische informatie. Vergeet deze niet grondig te bekijken!
BELANGRIJK: je bent pas ingeschreven nadat je van ons een bevestigingsmail hebt gekregen.

Samen zingen over de muren heen?
In het voorjaar van 2019 zongen we elke maand samen met gedetineerden en mensen van buitenaf in de Hulpgevangenis van Leuven. Allez, Chantez! wil samen met De Rode Antraciet de wereld van binnen en buiten de gevangenismuren dichter bij elkaar brengen. Het zou kunnen dat er dit najaar of later opnieuw zangreeksen worden opgestart, maar dat is nu nog niet duidelijk. Door je hier te registreren kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van nieuwe zanginitiatieven in de gevangenis.
Wat is je OFFICIËLE naam en voornaam? *
We hebben deze nodig om je aanmelding in de gevangenis voor te bereiden.
Wat is je geboortedatum? *
We hebben deze nodig om je aanmelding in de gevangenis voor te bereiden.
MM
/
DD
/
YYYY
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je telefoonnummer? *
We gebruiken dit enkel wanneer we je in in uiterste nood moeten contacteren.
Kan je ons vertellen waarom je graag wil meezingen in de gevangenis?
Bedankt voor je inschrijving.
Nog even duidelijk: deze zangsessies worden op dit moment NIET georganiseerd, maar mogelijks wel in de toekomst. Door je via dit formulier te registreren houden we je op de hoogte van nieuwe zanginitiatieven in de gevanigenis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link en zorg dat je niets mist: https://mailchi.mp/d8e56f116457/nieuwsbrief

Tot zings!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toon & Loot. Report Abuse