INSCRIPCIÓ ACTIVITAT: CÀPSULA INSOMNI
Mitjançant aquest formulari t'inscrius a l'activitat esmentada al títol. La inscripció no està confirmada fins que rebis un correu per part del Centre indicant la disponibilitat de places. Gràcies!!!
Email address *
Has fet alguna activitat amb nosaltres? *
Nom i Cognoms *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
El responsable del tractament de dades és l’Associació Cultural i Social Bac de Roda | NIF: G65543209 | Adreça fiscal: C/ Bac de Roda 101, int | Seu Social: Camí Antic de València 96-116 | Contacte: 933032447 - entitat@acsbacderoda.org

La informació facilitada té per objecte gestionar amb èxit la relació existent entre el Responsable del Tractament i la persona interessada (usuari/a). Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació existent o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades facilitades no seran cedides a terceres persones, llevat: 1) consentiment exprés de la persona interessada; 2) finalització del conveni de gestió ciutadana establert amb l’Ajuntament de Barcelona per a la gestió de l’equipament i 3) qualsevol altre requeriment legal.

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades personals així com altres drets especificats a la nostra Política de Privacitat. (http://www.cdbacderodap9.org/politica-de-privacitat/)
Vols rebre informació via correu electrònic sobre altres activitats, esdeveniments i projectes que el Casal de Barri Bac deRoda-Poblenou i l’Associació desenvolupen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centre de Barri Bac de Roda Poblenou. Report Abuse