Komunikacija i javni nastup
Udruženje „Tako cool!" u saradnji sa partnerima na projektu poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorije opštine Bečej, koji žele da steknu i unaprede svoja znanja, veštine i kompetencije u oblasti komunikacije i javnog nastupa, da se prijave za obuku.

Učesnicima će biti približen javni nastup kao veština, značaj prvog utiska, ali i šta su to slabosti i snage govornika. Pored toga, mladi će biti obučeni da pripreme govor sa adekvatnom strukturom. Takođe, biće reči o stavu, neverbalnoj i asertivnoj komunikaciji. Učesnici će dobiti praktične savete kako da suzbiju tremu, da razumeju poruku u raznim vidovima komunikacije, a poseban deo obuke zauzeće komunikacija u kolektivu, a u okviru toga uloge u timu.

Za obuku se mogu prijaviti mladi sa teritorije opštine Bečej od 15 do 30 godina starosti, a obuka je besplatna. Prijave su otvorene do ponedeljka 16. decembra.

Radionica će se održati u utorak, 17. decembra, od 10.30 do 16 sati u prostorijama Kreativnog centra Gradskog pozorišta Bečej. Broj učesnika je ograničen.

Obuka „Komunikacija i javni nastup“ se realizuje u okviru projekta "Egyenlő esély minden fiatalnak- Jednaka šansa za sve mlade" uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
Ime i prezime? *
Your answer
Adresa stanovanja? *
Your answer
Mesto? *
Your answer
Datum rođenja? *
MM
/
DD
/
YYYY
Pol *
Broj telefona? *
Your answer
E-mail? *
Your answer
Obrazovanje? (škola, fakultet...) *
Your answer
Trenutno zanimanje? (student, učenik, nezaposlen...) *
Your answer
Ukratko opiši svoju motivaciju za učešće na ovoj obuci, zbog čega želiš da učestvuješ? *
Your answer
Da li si do sada pohađao/la neke obuke na temu komunikacije i javnog nastupa? Koje? *
Your answer
Kako si saznao/la za ovu obuku? *
Your answer
Ukoliko imate dodatni komentar možete ga ovde napisati:
Your answer
Obaveštenje o obradi ličnih podataka // Notice Regarding Processing Personal Data

Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje Bečejsko udruženje mladih (BUM), sa adresom Glavna 47, Bečej, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni.

The personal information collected by filling out this form is processed by Becej Youth Association (BUM), located at 47th Main steet, Bečej, for the purpose of registering attendees and more effective organization of the Event. Any personal information collected will not be used for any purpose other than the purpose for which it was collected.
Da li želite da ubuduće dobijate obaveštenja o događajima i aktivnostima BUM-a? // Would you like to receive notifications about BUM events and activities in the future? *
U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da BUM obustavi obradu Vaših ličnih podataka, u kom slučaju nas možete kontaktirati putem elektronske pošte office@bum-becej.org ili na 063/544-321.

In any case, you have the right to request that BUM suspend the processing of your personal data, in which case you can contact us by email office@bum-becej.org ili na 063/544-321.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bečejsko udruženje mladih. Report Abuse